Вхід | Реєстрація

Біличани стали восьмими на всеукраїнських змаганнях

Біличани стали восьмими на всеукраїнських змаганнях

Спортсмени представляли на спартакіаді Полтавську область.

Нагадаємо, що 15 травня в Зінькові відбулася обласна спартакіада «Краще спортивне село Полтавської області-2021». Серед 21 команди найбільше нагород здобули біличани. Вони отримали право представити Полтавську область на всеукраїнських змаганнях.

26 травня команда Білицької громади прибула в Святогірськ Донецької області на фінал «Краще спортивне село України». Змагання тривали протягом трьох днів. У них взяли участь 13 команд із 15‑ти заявлених.
Учасники виступали в таких видах спорту: шахи, шашки, гирі, дартс, настільний теніс, міні-футбол.
За результатами змагань, Георгій Горгола посів третє місце серед шахістів і здобув бронзову медаль. Олександр Петров показав четвертий результат у підніманні гирь.

Галина Чуб стала восьмою у шашках. У дартсі Альона Ананенко була п’ятою, а Станіслав Жук — 12‑тим. Білицькі тенісисти Лілія Петренко і Антон Соболь посіли сьому сходинку.

А команда футболістів здобула «бронзу».

У підсумку, біличани зайняли восьме місце.

Як розповів кореспондентам «ЕХО» методист фізичного виховання Сергій Ананенко, спортсмени Білицької громади готуються до участі в черговому спортивному конкурсі:

— Звичайно, що в Святогірську всім нам хотілося посісти призові місця. Та це лише перша спроба. Тому й вирішили далі брати участь у подібних заходах. На черзі — змагання «Краща спортивна громада Полтавської області». Турнір проходитиме в Козельщині. Учасники покажуть свої вміння у настільному тенісі, шашках, шахах і міні-футболі.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 червня 2021, 15:25 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації