Вхід | Реєстрація

Відділ культури готується до Дня міста

Відділ культури готується до Дня міста

Для цього працівники культури уклали договори з двома артистами.

Нагадаємо, що минулого року в Кобеляках планувалося відзначення 400‑річчя з дня заснування міста. Із нагоди ювілейної дати міська рада запросила виступити перед містянами артистів Арсена Мірзояна і Михайла Грицкана. Та у зв’язку з карантинними обмеженнями, святкування довелося перенести на невизначений термін, а згодом зовсім відмовитися від проведення заходів.

На останній сесії Кобеляцької міської ради голова громади Олександр Копелець повідомив присутнім, що цього року День міста відзначатимуть. Святкові заходи проходитимуть наприкінці червня.

У останній день травня на онлайн-платформі Прозорро з’явилися два тендери, подані Відділом культури, туризму, молоді та спорту Кобеляцької міської ради.

Перший має назву «Послуги по проведенню концертної програми до Дня міста». Його вартість — 120 000 гривень. Переможцем тендеру став ФОП Грицкан Михайло Васильович.

Згідно відкритих даних, підприємець зареєстрований у Чернівцях. Серед переліку численних видів діяльності вказана і «Театральна та концертна діяльність». Також особа під таким ім’ям значиться засновником товариства «Гранд Мьюзік». Тому можна припустити, що йдеться про вже відомого кобелячанам Михайла Грицкана. Кілька років тому артист виступав у місті на новорічному святі.

Переможцем іншого тендеру, вартістю 105 000 гривень, став ФОП Мірзоян Арсен Романович.

Тому цілком логічно припустити, що Грицкан і Мірзоян усе ж виступлять на одній сцені в Кобеляках.

Для довідки. Михайло Грицкан — співак, актор кіно та музикант, заслужений артист України. У мовному репертуарі співака пісні російською, українською та румунською, написані в різних стилях: рок, поп-рок, поп, лірика і шансон. Веде активну концертну діяльність. У 2012 році Грицкан пройшов у фінал національного відбору на пісенне шоу «Євробачення».

Арсен Мірзоян — український співак, автор пісень та заслужений артист України. Учасник талант-шоу «Голос країни». 2017 року Арсен брав участь у національному відборі на Євробачення, змагаючись за право представляти Україну на пісенному конкурсі. Пісня «Джеральдіна» посіла третє місце у півфіналі.
 


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook


1. Fuks / 3 червня 2021, 19:52
Да,пир під час чуми..Грошей на дороги нема,тротуари з плитки Капельцевої порозсипались,за села взагалі мовчу,там кіт не качався після сотворенія громад,лікарі розбігаються скоролікувать нікому залишки кобелячан буде,школи закриваєм,дітей харчувать нічим а ми вдарим піснями і танцями з феєрверком по разгільдяйству і розвалу.Слава Капельцу найкоащому меру всіх городов і сіл.Ми танцюєм...Тьху.
2. AVI90 / 3 червня 2021, 21:26
А хіба кожна сільрада не відмічала День села, чи при Ісипі не святкували Дня міста?
3. Fuks / 3 червня 2021, 21:55
Святкували і сільради і при Ісипові,але наскільки пам*ятаю з бюджету кошти не виділяли,залучались спонсорські в основному,якщо не прав поправте...і феєрверків годинних не гепали,а артисти також місцеві...День міста це день народження і показувать треба свої досягнення а не влаштовувать низькосортну гулянку з п*янкою..Краще б ями на Калініна залатали,чи тротуар біля Атб відремонтували чи ше шось путнє,чи квартиру лікарю якомусь купили б..Народ просіт зреліщ....Нате!
4. Випадковий / 4 червня 2021, 17:52
А Решетило розкаже, який же мер молодець. Ну й коротка пам*ять у нього!!! Перед виборами на сходках кричав, що не можна Копельця до влади допускати, бо це громаді капець, але Тамілла і його приручила. В області партія "За майбутнє" в опозиції до "Довіри", а в нас любі друзі. Вміє Копелець "домовлятись", вміє.
5. Светка / 4 червня 2021, 19:59
4.Випадковий
«Вміє Копелець "домовлятись", вміє.»

Він ще й не таке вміє))) Всі як шавки вже лижуть йому чоботи.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації