Вхід | Реєстрація

Розпочався ремонт дороги Хорол-Семенівка-Кременчук

Розпочався ремонт дороги Хорол-Семенівка-Кременчук

Підтрядник влаштовує верхній шар дорожнього покриття на автодорозі Т-17-16 Хорол-Семенівка-Кременчук поблизу с.Утимівка Семенівської громади.

У 2020 році на цій ділянці було посилено основу дороги та влаштовано вирівнюючий шар. Цього року підрядник проводить влаштування верхнього шару. Після цього буде нанесена розмітка та встановлені нові дорожні знаки.

Генеральний підрядник – компанія «РДС».

Автомобільна дорога була збудована в кінці ХІХ ст. В роки Другої Світової війни вона була зруйнована разом зі штучними спорудами. В післявоєнний період автошлях відновили та реконструювали.

Щодоби даною дорогою рухається близько 5 000 транспортних засобів.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 червня 2021, 10:43 | Семенівка | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації