Вхід | Реєстрація

У Полтавській області 7 амбулаторій передають на баланс органам місцевого самоврядування

У Полтавській області 7 амбулаторій передають на баланс органам місцевого самоврядування

На Полтавщині відкриті та працюють у нормальному режимі 13 амбулаторій загальної практики сімейної медицини з 29, які були добудовані в кінці минулого року.

Про це на апаратній нараді повідомив директор Департаменту будівництва, містобудування та архітектури Віталій Кулинич.

Передано на баланс органам місцевого самоврядування  8 амбулаторій.

«Нині балансоутримувачі займаються оформленням договорів на підключення енергопостачання до будівель. У двох амбулаторіях завершують підключення до інтернету», – сказав Віталій Кулинич.

Відбувається процес передачі на баланс громадам 7 амбулаторій, 1 амбулаторія в селі Гоголеве потребує додаткового фінансування в зв’язку з виникненням додаткових робіт із підключення зовнішніх електромереж. Нині кошти вже є.

Віталій Кулинич поінформував про роботи, які нині ведуться на останніх семи об’єктах.

Нагадаємо, що 29 амбулаторій загальної практики сімейної медицини будувалися на Полтавщині за програмою Президента «Велике будівництво». Загальна сума фінансування – понад 225 мільйонів гривень: 202 мільйони – кошти субвенції, 22 мільйони  – співфінансування з місцевих бюджетів.

 



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 червня 2021, 14:17 | Полтавщина | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації