Вхід | Реєстрація

Телевізор в дизайні інтер’єру

Телевізор в дизайні інтер’єру

Кожен з нас прагне зробити інтер'єр свого житла яскравим та функціональним. Вже трохи підзабуті часи, коли телевізори з електронно-променевою трубкою безроздільно панували в наших будівлях. Ми намагалися приховати екран, залишивши на видному місці тільки пульт дистанційного керування. Часом нам це вдавалося і пульти для телевізорів були єдиними підказками нам про те, що в приміщенні є домашній екран.

Наразі багато що змінилося. Сучасні телевізори не тільки завдяки сучасній формі, а й додатковим функціям Смарт ТВ, роблять ці найбільші домашні екрани невід'ємною частиною вітальні.

Ось кілька унікальних рішень в зв'язці дизайну інтер'єру та телевізора:

  • Для телевізорів Samsung QLED або Art Mode в моделі Frame вимкнений телевізор з режимом Ambient Mode приверне увагу графікою і анімацією.
  • Такі рішення, як «Один майже невидимий кабель» або «Система маскування кабелю» - це унікальні особливості телевізорів Samsung, які дозволяють контролювати простір навколо екрану.

 

Розфарбований телевізор

Одним з аргументів, який заважає нам вибрати телевізор з більшою діагоналлю, часто є побоювання, що великий екран у вимкненому стані виглядає негарно. Компанія Samsung запропонувала рішення, завдяки якому чорний прямокутник красиво впишеться в домашній простір. Навколишній режим, який відрізняє новітні телевізори QLED 4K і QLED 8K, дозволяє мімікрувати йому під інтер'єр.

Коли ми не дивимося фільми, ми можемо відобразити на екрані, наприклад, малюнок шпалер або колір стіни, на якій встановлено обладнання. Також ми успішно перетворимо телевізор в засіб інформації, на якому ми будемо бачити поточні новини або прогноз погоди.

Залежно від ваших уподобань, екран можна перетворити в стильний аксесуар з декоративними мотивами, графікою, фотографіями або барвистими світловими ефектами.

На The Frame TV телевізор відображає твори сучасного мистецтва, фотографії та класичні картини. Крім того, в спеціалізованому магазині творів мистецтва можна отримати доступ до колекції робіт відомих культурних установ і фотоагенцій, таких як Prado, Albertina, Tate, Uffizi, Louvre, Victoria and Albert Museum, Magnum Photos і LUMAS.

 

Мінімалізм в дизайні

Сьогодні мінімалістичний дизайн також став візитною карткою телевізорів Samsung. Дизайнери зробили упор на усунення непотрібних елементів, що привертають увагу під час перегляду. Серед них варто згадати мінімізовані рамки або можливість приховування кабелів.

На флагманських моделях QLED 8K Q950R, а також QLED Q85R і Q90R живлення і дані AV передаються за допомогою одного майже невидимого проводового з'єднання HDMI. Завдяки цьому ми позбавляємося від некрасивого пильного клубка кабелів навколо екрану. Стандартно HDMI кабель має довжину до 5 м, але також можна використовувати 15-метровий кабель, що може бути зручно , коли ми хочемо розмістити телевізор в більшому просторі.

Цікаве рішення зустрічається і в UHD-телевізорах, таких як RU8002 або RU7 і QLED Q80R, Q70R і RQ60. Вони оснащені системою маскування кабелів, яка також ефективно звільняє наш інтер'єр від довгих дротів. Просто вставте кабелі в спеціально профільовані прорізи на задній панелі телевізора, а потім проведіть їх через підставу.

 

Краса в деталях

Завдяки сучасному дизайну тепер навіть екран більшого розміру буде виглядати елегантно. Використовуючи кронштейн поруч з обраними телевізорами QLED і рамкою, як картину, можна повісити на стіну. Глядачі, які віддають перевагу менш очевидні рішення, можуть використовувати кронштейни для телевізорів, які продаються окремо.

Завдяки витонченій елегантності та стилю користувач має можливість адаптувати телевізор під свої потреби. На додаток до цієї дивовижної якості зображення та захоплюючого дух кольору ваші враження від перегляду вийдуть на абсолютно новий рівень.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 червня 2021, 18:22 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації