Вхід | Реєстрація

ФОПи більше не будуть отримувати гроші за карантин, - Мінсоцполітики

ФОПи більше не будуть отримувати гроші за карантин, - Мінсоцполітики

Відомство завершило фінансування виплати допомоги підприємцям і найманим працівникам.

Міністерство соціальної політики України направило державну фінансову допомогу майже 340 працівникам і підприємцям, які не працювали через карантин. При цьому з 7 червня відомство припиняє виплату за даною програмою. Про це повідомила прес-служба Мінсоцаполітікі.

Уточнюється, що міністерство здійснило перерахування коштів по 339 939 заяв. По кожному з них відомство направило 8 тис грн. Відзначається, що всього в рамках програми застраховані особи отримали 2,7 млрд грн.

"Мінсоцполітики 7 червня 2021-го завершило фінансування виплати допомоги застрахованим особам, які втратили доходи через заборону сфери їх діяльності внаслідок посилення обмежувальних протиепідемічних заходів", - йдеться в повідомленні відомства.

Нагадаємо, ще 30 березня цього року Верховна Рада підтримала карантинні виплати ФОПам в розмірі 8 тис грн. Так, уряд направив 1,4 млрд грн на допомогу підприємцям і найманим працівникам.

Заявки на отримання карантинних виплат почали приймати 19 квітня. Однак не всі змогли отримати компенсацію. У квітні держдопомогу отримала лише третина з усіх, хто подав на неї заявки. Така тенденція зберігалася в наступні місяці.

 



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 червня 2021, 11:23 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації