Вхід | Реєстрація

За житлом має наглядати ip камера

За житлом має наглядати ip камера

Літо — це пора відпусток. За період трьох літніх місяців кожна сім’я намагається виділи час для відпочинку. Одні віддають перевагу туристичним поїздкам по Україні, іншим приємніше поніжитися на морських узбережжях Чорного чи Азовського морів, треті відпочивають виключно за кордоном. Та всіх цих людей об’єднує той факт, що вони знаходять далеко від свого житла.

 

Власник на відпочинок, а злодій — у будинок

Як свідчить кримінальна статистика, саме влітку трапляється найбільша кількість крадіжок. У злодія, як кажуть, усі карти в руках. Адже, по-перше, квартира та будинки залишаються без нагляду, по-друге, чимало відпочиваючих активно друкують свої фото протягом усього відпочинку. Часто навіть коментують під фото, скільки днів їм залишилося подорожувати. До того ж перші фото вони викладають ще вдома, напередодні поїздки, ніби попереджують злодіїв, щоб ті готувалися обікрасти їх будинок.

Та, що подієш, людям подобається ділитися з іншими світлинами зі свого життя. Але при цьому варто «застрахувати» своє житло від непроханих гостей. І найбільш дієвим методом захисту на сьогоднішній день являється ip камера. Камери відео спостереження відлякують злочинців, оскільки ті воліють залишатися непоміченими. А, побачивши камеру біля будинку чи в під’їзді, бажання проникати в житло у правопорушників різко зникає. Оскільки це майже те саме, що перед проникненням на приватну територію злодій зателефонує в поліцію і повідомить правоохоронцям адресу, де відбудеться крадіжка, своє прізвище та ім’я.  

І навіть якщо злодій усе ж потрапить у будинок, камера відеоспостереження зафіксує його, а поліцейські зможуть встановити особу правопорушника.

 

Якісна зйомка, детектор руху, вбудована сирена

Головна особливість сучасних ip камер заключається в тому, що ними можна керувати з допомогою смартфона чи іншого девайса. Слідкуйте за тим, що відбувається навколо вашого будинку чи на сходах біля квартири, з допомогою телефону. І не важливо, де ви знаходитеся в цей момент, серед Атлантичного океану чи в Карпатах, камера відтворить картинку.

Інноваційна ip камера записує зображення у високій якості вдень та вночі, незалежно від погодних умов. Також охоронна система має ряд особливостей, таких як детектори руху, прожектори, вбудована сирена. Ці функції допомагають відлякати злодіїв. Крім того, із допомогою ip камерами можна ідентифікувати особу. 

Так що, відпочивати потрібно, але житло має бути під наглядом ip камери.


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 червня 2021, 19:23 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації