Вхід | Реєстрація

Прогноз погоди на Полтавщині: чи припиняться дощі та коли настане справжнє літо

Прогноз погоди на Полтавщині: чи припиняться дощі та коли настане справжнє літо

Наступного тижня  у Полтаві та області очікуються нетривалі  дощі з грозами. Лише у вихідні буде спекотно та сухо.

На початку літа Україну продовжує заливати  дощами. Наступний тиждень не буде виключенням для всіх регіонів.

 

 

Яка погода чекає Полтаву та область з 14 червня

Початок наступного  тижня  на Полтавщині по прогнозам синоптиків знову розпочнеться дощовою погодою, подекуди з грозами. Денна температура не перевищить 16°С, вітер переважно східного напрямку, поривчастий. Вологість повітря  в середньому складе 95%. В останні дні тижня, ближче до вихідних,  значно розпогодиться. Дощі припиняться,  а стовпчик термометра сягне +26 +28°С. Буде тепло та сухо. Нарешті, на вихідних  до полтавчан прийде справжнє літо.

 

Погода з 14 червня в інших регіонах

 В цілому по Україні збережеться дощова погода з високою вологістю повітря:

  • В Києві та центральних областях майже весь тиждень очікуються короткочасні дощі. Вологість повітря буде високою 96%, вітер східного напрямку, подекуди поривчастий. Середня температура становитиме +20°С. У п'ятницю та на вихідних  буде жарко, опади припиняться. Очікується +26°С;

  • Невеликі дощі, як передбачає прогноз очікують Запоріжжя та область на протязі всього періоду з середньоденною температурою +22°С. В кінці тижня максимальна температура складе +27°С, але опади не припиняться;

  • Дніпро очікує дощова погода, переважно з грозами. Вологість повітря  91%, а повітря прогріється до +23°С:

  • На сході та  у Харкові погода суттєво не зміниться. Весь тиждень йтимуть дощі, буде пасмурно з температурою повітря не вище за +20°С.

Нічого дивного, на вихідні припадає свято Трійця, а вона завжди приходить з дощами. Виключенням стануть Полтава та Київ.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 червня 2021, 15:47 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації