Вхід | Реєстрація

Коли в крані ніколи не закінчується вода

Коли в крані ніколи не закінчується вода

У ХVII столітті в Англії жив чоловік на ім’я Едуард Кок. Чоловік працював юристом. І в коментарях до англійського права вжив фразу, що в наші дні стала крилатою. Коментуючи недоторканість житла, правознавець написав: «мій дім — моя фортеця».

Чимало сучасників взяли її на озброєння і намагаються створити в своєму будинку максимально комфортні умови. Тим більше, що сьогодні людина може зробити приватне житло фактично незалежним від зовнішнього світу.

По-перше, встановити сонячні батареї для отримання електроенергії. Протягом року власник сонячної електростанції не лише використовуватиме вироблену електроенергію для власних потреб (освітлювати і обігрівати помешкання та прибудинкову територію), а й продаватиме залишок енергетичним компаніям.

По-друге, збудувати приватну систему водовідведення. Її викачуватимуть лише у випадку наповнення.

По-третє, пробурити артезіанську свердловину і повністю забезпечувати своє домоволодіння водою.   

Останній пункт є надзвичайно актуальним у теперішніх реаліях. Адже значна частина жителів нашої країни зіштовхнулися з проблемою незадовільної якості питної води. Це стосується як великих міст, так і маленьких сіл. Фактично вода, що тече з крану, не відповідає санітарним нормам.

Крім того, водопровідні системи у багатьох населених пунктах збудовані в 50-60-х роках минулого століття, і їх допустимий термін експлуатації давно завершився. Тому пориви на водопроводах трапляються практично кожен день. Власна свердловина вирішує ці проблеми.

 

Буріння свердловин, водоочищення й опалення

Незадовільний стан питної води фіксується і в столиці. Тому жителі Києва й Київської області, які мешкають у приватному секторі, замовляють буріння артезіанських свердловин. Для цих потреб вони звертаються в бурову компанію АРТЕЗБУР. На офіційному сайті компанії за посиланням https://artezbur.ua/ru можна знайти всю інформацію про підприємство. Та все ж зупинимося на деяких моментах.

Справа в тому,  що фахівці компанії можуть відшукати воду на будь-якій глибинні, адже виконують буріння від 20 до 600 метрів глибини. Із 2006 року, відколи працює підприємство, спеціалісти АРТЕЗБУР пробурили свердловини більш ніж на 2300 об’єктах.  

До речі, фахівці компанії виконують повний спектр послуг не лише з буріння свердловин, а й із водоочищення, каналізації та опалення.

Тобто, власний приватний будинок справді можна зробити ледь не фортецею. А обслуговувати його буде компанія АРТЕЗБУР.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 червня 2021, 11:09 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації