Вхід | Реєстрація

Надійна техніка — це японські машини Komatsu

Надійна техніка — це японські машини Komatsu

У 1962 році відбулася презентація комедійного фільму «Королева бензоколонки».  Крім цікавого гумористичного сюжету, фільм запам’ятався значною кількістю автомобілів у кадрі. Чимало глядачів уперше в своєму житті побачили «Концепт-бас» ЛАЗ Україна-1, Cadillac Series 62 1956 року. Та найпотужнішим і найбільшим автомобілем у фільмі став багатотонний кар’єрний самоскид БЕЛАЗ-540. Цим транспортним засобом керував водій на прізвище Ведмідь. Самоскид вантажопідйомністю 27 тонн кілька разів з’являється в кадрі, але хлопчаки спеціально йшли на показ стрічки, аби подивитися на кар’єрний БЕЛАЗ.

Сьогодні цією моделлю самоскида вже особливо нікого не здивуєш, адже на зміну білоруському виробнику прийшла техніка Komatsu, що здатна перевозити в 5 разів більші вантажі.

 

Сто років успіху

Японська компанія Komatsu заснована в 20-х роках минулого століття. За сто з гаком років у видобувній і будівельній галузях техніка компанії стала незамінним помічником.  Її використовують у всіх країнах світу.

Компанія Komatsu виробляє:

  • гідравлічні екскаватори,
  • бульдозери,
  • самоскиди,
  • автогрейдери,
  • колісний навантажувач,
  • екскаватори-навантажувачі,
  • мобільні дробарки.

 

Переваги техніки Komatsu

Запорука успіху японської техніки полягає в кількох важливих факторах, що поєднані в кожній деталі.

По-перше, екскаватори, дорожньо-будівельна й комунальна техніка відрізняється своєю високо технологічністю.

По-друге, техніка вирізняється тривалою продуктивністю й безвідмовністю в роботі, що п.

По-третє, інтелектуальна точність управління дозволяє виконувати найскладніші завдання у різних сферах.

По-четверте, для простити керування технікою кожна модель обладнана рідкокристалічним монітором. Завдяки застосуванню комп’ютерної техніки, система управління являється зрозумілою і чіткою.

По-п’яте, машини відзначаються своєю безпечністю.

По-шосте, багатофункціонал техніки і високі показники в роботі суттєво скорочують кількість машин і працівників на виробництві. Це пришвидшує виконання об’єму роботи і скорочує фінансові витрати.

 

Як придбати машини в Україні

Протягом двадцяти років незмінним лідером із дистрибуції техніки для гірничодобувної, будівельної газулі та комунальної сфери є дочірнє підприємство «Сумітек Україна».

Компанія входить до складу найбільшої у світі японської корпорації Сумітомо Корпорейшн. Тому вся техніка, що реалізує підприємство, являється оригінальною і доставляється в найкоротші терміни. Детальніше із асортиментом техніки можна ознайомитися на офіційному сайті за посиланням https://www.sumitec.com.ua/ru/.

Півстоліття тому БЕЛАЗ здавався найпотужнішою технікою в світі. Та Komatsu постійно доводить, що межі досконалості немає.


Автор: Євген ОЛЕКСАНДРОВ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 червня 2021, 11:50 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації