Вхід | Реєстрація

На Полтавщині під час застілля чоловік убив свого товариша, а потім повісився

На Полтавщині під час застілля чоловік убив свого товариша, а потім повісився

До чергової частини відділення поліції №1 Лубенського райвідділу 14 червня, близько 14:45, надійшло повідомлення від жительки села Городище, Чорнухинської тергромади, що сусіди виявили її чоловіка без ознак життя.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції. Під час огляду тіла потерпілого виявлено явні ознаки насильницької смерті. Також з’ясувалось, що загиблим є 42-річний місцевий мешканець.

За даним фактом слідчим поліції, під процесуальним керівництвом Пирятинського відділу Лубенської окружної прокуратури, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками частини 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.   

У ході проведення оперативно-розшукових та слідчих дій поліцейські виявили в приміщенні сараю тіло господаря, 1947 року народження, який покінчив життя самогубством шляхом повішення. За даним фактом слідчим поліції, під процесуальним керівництвом Пирятинського відділу Лубенської окружної прокуратури, відкрито кримінальне провадження за частиною 1  статті 115 (Умисне вбивство з позначкою «самогубство»)  Кримінального кодексу України.  Триває досудове розслідування.

Дмитро Майборода, начальник Лубенського районного відділу поліції, повідомив:

– За попередньою версією слідства, потерпілий разом зі своїм знайомим, 1947 року народження, спільно вживали спиртні напої. Під час  відпочинку між ними виник конфлікт, у ході якого господар завдав ножем потерпілому тілесні ушкодження не сумісні з життям. Із місця події вилучені речові докази, які направлені на експертне дослідження.  На часі тривають слідчі дії.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 червня 2021, 15:30 | Чорнухи | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації