Вхід | Реєстрація

Цього літа працюватимуть 19 позаміських дитячих таборів

Цього літа працюватимуть 19 позаміських дитячих таборів

На Полтавщині стартував оздоровчий сезон. Цього літа в області працюватимуть 19 позаміських дитячих закладів оздоровлення та відпочинку. У 8-ми вже розпочалась перша зміна. Це табори «Еколог», «Горизонт» (с. Запсілля), «Горизонт» (с. Вельбівка), «Зоряний», «Нові Санжари», «Супутник» (с. Дмитрівка Кременчуцького району), «Миргородський», «Ерудит». Там оздоровлюється всього 856 дітей, повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці перший заступник голови Полтавської ОДА Дмитро Лунін.

Попередні комплексні перевірки технічного й санітарного станів територій, будівель, споруд та обладнання в позаміських закладах оздоровлення та відпочинку вже пройшли. За 3-5 днів до початку зміни відбувається приймання табору державними комісіями.

При школах протягом літа планують свою роботу 559 закладів із денним перебуванням, табори праці й відпочинку, наметові містечка. У них планують відпочити 24 120 дітей. Майже в усіх цих закладах передбачено триразове харчування. Тривалість зміни в таборах відпочинку — 14-18 днів.

«Загалом на проведення літньої оздоровчої кампанії в області плануємо залучити більше 131 мільйона гривень, із яких 106 мільйонів — кошти обласного та місцевих бюджетів. На Полтавщині продовжує діяти механізм відшкодування вартості путівки. Самостійний вибір сім’єю дитячого табору залишається в пріоритеті. Сподіваюся, що епідеміологічна ситуація та погода не завадять дітям відпочити й оздоровитися цього літа сповна», — зазначив Дмитро Лунін.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 червня 2021, 08:03 | Полтавщина | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації