Вхід | Реєстрація

Піца - замовити або приготувати

Піца - замовити або приготувати

Коли ми говоримо про піцу, то відразу уявляємо апетитний шматок тіста зі смачною начинкою і сиром що тягнеться. Піца з доставкою - те, що кожен звик замовляти на перекус або посиденьки з друзями. Важливо розуміти, де робити замовлення, щоб і вибір був великим, і смачно. Економити на доставці небажано, краще купити дорожче, але тоді ви будете впевнені в якості. Не варто купувати піцу, яка зроблена під "домашню". Адже справжнє італійське блюдо - це не те що готують вдома в країнах СНД.

Багато хто думає, що все домашнє - корисніше, смачніше покупного. Однак це помилкова думка, особливо якщо справа стосується піци. Краще замовити піцу з собою, ніж шукати потрібний рецепт, витрачатися на продукти, а в підсумку отримати зовсім інший результат. Є кілька причин по яким замовлена ​​піца краще, ніж домашня.

 

Чому приготування в домашніх умовах відрізняється від приготування в ресторані?

У домашніх умовах втрачається справжній смак, адже на власній кухні ми не дбаємо про дотримання пропорцій, замінюємо необхідні продукти дешевими аналогами або зовсім ігноруємо потрібні інгредієнти.

Найпоширеніші помилки:

● заміна моцарели або пармезану на твердий сир вітчизняного виробника;

● кетчуп, замість томатного соусу зі спеціями;

● велика кількість начинки, через яку неможливо розкуштувати смак всіх продуктів;

● товсте тісто із заморожених заготовок з магазину.

Італійська піца - найпопулярніша для готування вдома страва і всі готують його абсолютно по-різному. В результаті від первинного рецепту залишається лише назва. Багатьох це влаштовує, поки в житті не з'являється доставка піци додому, яка зроблена ідентично тій, яку їдять в Італії. Після того, як спробуєте оригінал, повертатися до його копії не хочеться.

 

Так як же приготувати справжню піцу вдома?

Приготувати вдома піцу дуже складно, якщо ви звичайно не професійний піцайоло у якого є всі можливості для правильного приготування. Навіть якщо ви знайдете рецепт справжньої піци - кінцевий результат буде не таким, як у ваших очікуваннях. Ви отримаєте смачний пиріг з начинкою, який оціниться домашніми або друзями, але не піцу.

Італійська страва вимагає дотримання багатьох правил:

  1. Готування дві хвилини. Більшість домашніх плит просто не розігріваються до потрібної температури.

  2. Тісто готується за спеціальною технологією, з додаванням спецій, які не завжди можна знайти в звичайних продуктових. До того ж саме тісто має "настоюватися" певний час, розкочуватися спеціальним чином.

  3. Соус - це не просто кетчуп. Це томати, які збивають в блендері зі спеціями, травами і, в деяких випадках, оливковою олією.

  4. Начинка може бути різною, але головне, щоб вона не випадала за бортики, поєднувалася між собою. Звичайна копчена ковбаса і кукурудза - точно не інгредієнти для справжньої італійської піци.

Тому, щоб не витрачати час, нерви і отримати відмінний результат, краще відразу звернутися до професіоналів, які приготують смачну піцу і доставлять прямо додому.

 

Три критерії, за якими варто вибрати доставку

  1. У компанії або ресторану, що займається доставкою, повинен бути добре оформлений сайт. На ньому відразу можна побачити асортимент, оцінити склад піци, порівняти ціни. Обов'язково повинна бути вказана інформація про час доставки, можливі знижки, телефони гарячих ліній.

  2. Шукайте реальні відгуки в інтернеті. Люди часто фотографують блюдо, яке їм прийшло - так можна оцінити зовнішній вигляд, прочитати переваги і недоліки.

  3. Звертайте пильну увагу на місце розташування ресторану, є можливість забрати самостійно і доставка. Найчастіше компанії-доставок укладаються у відведений час, а якщо кур'єр все ж застряг в пробці або заблукав у незнайомому місці, то компанії може і зовсім не брати грошей за замовлення. Але таких ситуацій трохи, так як багато популярні сервіси доставки мають кілька точок у різних районах міста і залишають чітко в задеклароване час.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 червня 2021, 21:03 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації