Вхід | Реєстрація

Як дешевше купити нерухомість під склад або інше призначення?

Як дешевше купити нерухомість під склад або інше призначення?

Сьогодні існує багато варіантів забезпечення свого бізнесу нерухомістю:

  • придбати її у забудовника на етапі будівництва або в чистовому варіанті;
  • купити у попереднього власника — часто вже в готовому для використання вигляді;
  • побудувати самостійно.

Якщо найоптимальнішим для вас є варіант придбання у попереднього власника, певно, ви вже ознайомилися з комерційними пропозиціями на ринку. Однак сьогодні ми розповімо про вигідну альтернативу таких пропозицій — купівлю нерухомості за допомогою аукціону Prozorro.Продажі (https://smarttender.biz/auktsiony-na-prodazh-aktyviv-derzhpidpryemstv/).

Що таке Prozorro Продажі?

Prozorro.Продажі — це система електронних торгів, на яких продається і здається в оренду майно, що є державною власністю: ділянки землі, нерухомість різних масштабів, власність боржників і банків-банкрутів, транспортні засоби та багато іншого. Стати покупцем такого майна може будь-яка зацікавлена ​​людина, що має достатньо коштів. Для цього потрібно лише зареєструватися на електронному торговельному майданчику та подати заявку на участь в аукціоні.

У чому відмінність нерухомості, придбаної в Prozorro.Продажі?

Головна відмінність такої нерухомості в тому, що ви купуєте її за собівартістю, без будь-яких націнок. Спочатку об'єкт виставляється за ціною, розрахованою після його оцінки. Це називається «стартова ставка за лот». Всі зацікавлені потенційні покупці відправляють заявки на участь в аукціоні та пропонують зі свого боку ціну, яку готові заплатити за цей лот — вона може бути рівною або перевищувати стартову. Потім проходить безпосередньо сам аукціон, в процесі якого кожен учасник може збільшити свою початкову пропозицію або залишити її без змін. В результаті перемагає учасник, який запропонував найбільшу ціну. Але навіть у цьому випадку сума, яку платить покупець, виявляється найчастіше нижчою вартості аналогічного об'єкта на комерційному ринку.

Що ще варто знати про державну нерухомість?

Окремим розділом аукціонів державного майна Prozorro.Продажі є мала приватизація — продаж об'єктів, які більше не використовуються державою за призначенням. Серед таких лотів можна знайти безліч цікавої нерухомості різного масштабу, яку можна використовувати під офіси, складські приміщення і т.д. Багато з них знаходиться у зручних районах населених пунктів, у місцях з гарною транспортною розв'язкою, великим потоком людей і т.д. Це робить їх особливо цікавими для потенційних покупців.

Як купити об'єкт, що цікавить в Prozoro Продажі?

Для того, щоб купити потрібний об'єкт, спершу знадобиться скористатися сторінкою пошуку торгів Prozorro.Продажі на електронному торговельному майданчику. У вашому розпорядженні додаткові фільтри: пошук за ключовими словами, місцем розташування, вартості і т.д. Далі залишиться відправити заявку на участь із запропонованою ціною за лот і прийняти участь в аукціоні. У разі виграшу організатор підписує з вами відповідні документи, і ви стаєте новим власником майна.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 червня 2021, 13:17 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації