Вхід | Реєстрація

Для курсантів Кременчуцького льотного коледжу провели тренінг з протидії цькування

Для курсантів Кременчуцького льотного коледжу провели тренінг з протидії цькування

Цими днями у Кременчуцькому льотному коледжі ХНУВС відбувся дводенний тренінг для курсантів  "Форум - театр як інструмент протидії булінгу". Організувала навчальний захід Полтавська обласна молодіжна громадська організація «Твій Світ». Навчання проходить у рамках проєкту «Мистецтво перемагати булінг», що реалізовувався у трьох містах України: Пирятин, Ніжин, Бориспіль.

Як пояснив керівник проєкту Олександр Чепур, завдяки актуальності проблеми та активній інформаційній кампанії проєкт розширив свою географію. До заходів проєкту приєднався Кременчук.

Останнє дослідження проведене ЮНІСЕФ говорить, що проблема булінгу в Україні має досить загрозливий характер.  Згідно даного дослідження, 67%  дітей у віці 11- 17 років, тобто дві третини підростаючого покоління країни були жертвою, учасником або свідком цькування протягом останніх трьох місяців. Особливо актуальною є проблема кібербулінгу, що загострилася під час пандемії COVID -19.

У рамках проєкту було навчено 66 шкільних лідерів, які пройшли підготовку під час базового тренінгу та реалізували локальні ініціативи з протидії булінгу у своїх мікросередовищах. 

Тож, учасники базового тренінгу у Кременчукі дізналися про понятя “булінг” (цькування), «конфлікт». Інтерактивний блок навчання присвятили обговоренню причин і наслідків булінгу та способів запобігання. Також, курсанти активно працювали над набуттям вмінь і навичок щодо успішного створення та реалізації проектів соціальної дії.

Підтримку проекту надає Фонд сприяння демократії Посольства США в Україні.     

 


Автор: Олександр Чепур


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 червня 2021, 12:10 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації