Вхід | Реєстрація

У Києві побилися ФОПи із поліцією

У Києві побилися ФОПи із поліцією

Акція "SaveФОП" на Майдані Незалежності вранці 29 червня переросла у сутички з правоохоронцями, поліція встановлює обставини. За попередньою інформацією поліції, ніхто не постраждав. 

Водночас, за непідтвердженою інформацією станом на 11:05, повідомлялося про нібито затриманих і нову штовханину.

Протести влаштували учасники руху “SaveФОП“. На відео, які з’явились у соціальних мережах, видно, як активісти хотіли пройти маршем із труною та ритуальними вінками до Офісу Президента, а потім до Верховної Ради, але правоохоронці заблокували їм шлях. Наразі колона ФОПів прямує до Офісу Президента.

Станом на 11:15 вівторка, 29 червня, затриманих після сутичок на акції протесту ФОпів з правоохоронцями у центрі Києва - немає. Про це кореспонденту УНН повідомили у відділі комунікації поліції Києва.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 червня 2021, 13:36 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації