Вхід | Реєстрація

На ці диски ще б відповідні дороги

На ці диски ще б відповідні дороги

Придбання дисків та шин для автомобіля давно не є проблемою в Україні. Достатньо просто зайти в відповідний магазин, а ще краще знайти сторінку в  Інтернеті та зробити вибір.

Інтернет магазини на кшталт Rezina.cc пропонують просто величезний вибір. Диски, гума, інші потрібні аксесуари можна вибрати, замовити і придбати практично у будь-яку пору року та час доби.

Вибір по хорошому шокує. Одних лише дисків будь-яких розмірів на віртуальних полицях – майже чотири із половиною тисячі найменувань. Аби лиш у власника вистачило часу ознайомитись із усім асортиментом відповідної продукції.

Ціни, звичайно, суттєво різняться. Зрештою, це й зрозуміло, адже все залежить не лише від уподобань потенційного покупця, а й від його фінансових можливостей. Але придбання може зробити кожен, а потім «взути» чи то супербюджетні «Жигулі» чи розкішну «Беху». Адже є диски,  котрі коштують від десяти тисяч гривень за штуку, а є й зовсім дешеві, по дві тисячі за всі чотири.

Це ж можна сказати й про автомобільну гуму. Є дуже дорога, від так званих преміальних брендів, а й  цілком бюджетна, але теж досить якісна. Конкуренція на ринку виробників дисків і автогуми примусила усіх покращувати якість продукції.

 

І відгуки вам в допомогу

Звичайно, не лише величезний вибір автомобільної гуми та дисків є перевагою здійснення покупки саме в інтернет-магазині.

Rezina.cc пропонує своїм клієнтам ще цілий ряд приємних бонусів. Серед них:

  • Швидка доставка Новою Поштою або Делівері;
  • Можливість самостійно підібрати гуму та диски по заданих параметрах чи навіть марці автомобіля;
  • Допомога вправних і комунікабельних менеджерів;
  • Акційні товари;
  • Корисні поради і статті на сайті;
  • Відгуки реальних покупців.

Остання преференція нібито є, навіть, не зовсім обов’язковою. Але так може здатися лише на перший погляд. Адже чимало потенційних покупців найбільше довіряють саме таким порадам, точніше, відгукам про товар, котрі зробили люди, які його вже придбали.

Здавалось би, дрібниця, але воно працює. Як працює і вся потужна система обслуговування одного із найпопулярніших в Україні інтернет-магазинів.

Йдучи назустріч клієнтам в Rezina.cc організували навіть сезонне зберігання гуми. До речі, дуже популярна послуга. Адже далеко не кожен має можливість зберігати гуму правильно, при належній температурі, освітлення та вологості повітря. Тому люди воліють заплатити професіоналам і не мати потім проблем.


Автор: Степан Луговий
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 липня 2021, 16:13 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації