Вхід | Реєстрація

Огляд п’яти кращих чохлів для iPad Pro 12.9 (2021)

Огляд п’яти кращих чохлів для iPad Pro 12.9 (2021)

У квітні 2021 року компанією Apple було представлено нове покоління планшетів iPad Pro. Серед них – старша модель iPad Pro 12.9, початкова вартість якої становить $1100 і сягає $2400 в максимальній конфігурації. При цьому користувач повинен мати на увазі, що за оцінками виробника у разі пошкоджень, не пов’язаних із браком, ремонт пристрою обійдеться в $700.

Попри те, що https://wookie.com.ua/2667-ipad-pro-12.9-2021 оснащений міцним алюмінієвим корпусом, на ньому все ж можуть з’явитися подряпини та невеликі пошкодження. Саме тому доцільно підібрати надійний чохол, ціна якого однозначно буде нижчою за вартість ремонту. П’ять наступних варіантів експерти вважають найбільш надійними.

 

Spigen iPad Pro 12.9 (2021) Case Rugged Armor Pro

Цей варіант виготовлений у форматі чохла-книжки, тому забезпечує надійний захист не тільки задньої панелі, але й дисплея. Зовнішня його частина обладнана двома захисними шарами та рельєфною фактурою, яка надійно прилягає до скла.

При виготовленні чохла використана тонка еко-шкіра та пінополіуретан, що відповідає за амортизацію у разі падіння пристрою. Внутрішня поверхня чохла за структурою нагадує павутину, завдяки чому навантаження при падінні розподіляється рівномірно і знижує ризик пошкоджень.

Чохол-книжка обладнаний надійною магнітною застібкою та спеціальним кріпленням для Apple Pencil. Наявна відкидна кришка може виконувати функцію підставки. Усі вирізи для камери та клавіш ідеально підібрані під реальне розміщення цих елементів на планшеті.

 

Smart Folio для iPad Pro 12.9 (2021)

Цей чохол виготовлений у форматі книжки із суцільного листа поліуретану, який щільно прилягає до пристрою, не збільшуючи його габарити. Він кріпиться до задньої поверхні планшету за допомогою магніту та захищає дисплей м’якою обкладинкою, при відкритті якої iPad Pro автоматично виходить із режиму сну. Також, ця обкладинка може виконувати функції підставки кількох різних видів.

 

UniCase Slim для Apple iPad Pro 12.9 (2021)

Тонкий та водночас надзвичайно надійний чохол, що складається із міцного пластикового каркаса та двосторонньої обкладинки з еко-шкіри. Щільно прилягає до поверхні пристрою, кріпиться за допомогою магніту і захищає планшет з усіх сторін. Текстура внутрішньої та зовнішньої поверхні не слизька, усі вирізи повністю відповідають реальному розміщенню камери на клавіш.

Обкладинка з легкістю трансформується у підставку, при цьому можна обрати із кількох можливих положень. При її відкритті iPad Pro виходить із режиму сну і блокується – при закритті.

 

Ringke Fusion Plus для iPad Pro 12.9 (2021)

Надійний чохол від корейського виробника Ringke, виготовлений у вигляді прозорого бампера із термопластичного поліуретану, що забезпечує амортизацію, та полікарбонату, що робить матеріал більш жорстким. Щільно прилягає до задньої панелі та торців пристрою, м’яко покриває клавіші.

Цей варіант чохла обкладинкою для захисту дисплею не обладнаний, однак широкі випуклі борти не дозволять планшету розбитися навіть при падінні екраном вниз. Також, на виробі є місце для кріплення та зарядки Apple Pencil.

Spigen iPad Pro 12.9 (2021) Case Smart Fold

Ще один чохол у форматі книжки, виготовлений з якісної еко-шкіри та міцного каркасного матеріалу полікарбонату. Таке поєднання робить виріб надзвичайно надійним, а шершава поверхня не допускає падіння з рук. Крім того, він обладнаний магнітною застібкою, а обкладинка може слугувати підставкою кількох доступних видів.

Чохол легко очищується від бруду та пилу. При відкритті обкладинки iPad Pro автоматично виходить із режиму сну і блокується – при закритті. Усі вирізи для клавіш та камери ідеально підлаштовані під розміри iPad Pro 12.9.

 

Висновки

Попри те, що великі за розміром планшети значно рідше страждають внаслідок падінь чи ударів, аніж смартфони, через їх високу вартість краще серйозно поставитися до питання їх захисту. Сучасні чохли для iPadPro 12.9 (2021) виготовлені з надійних матеріалів, зручні у використанні й нерідко обладнані додатковими функціями, як-от кришкою-підставкою чи тримачем для Apple Pencil. Вибір кращого із найбільш якісних варіантів чохлів залежить від індивідуальних вподобань користувача.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 липня 2021, 11:07 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації