Вхід | Реєстрація

Ремонт дороги Чорнухи–Лубни планують заверити вже цього року

Ремонт дороги Чорнухи–Лубни планують заверити вже цього року

Голова Полтавської облдержадміністрації Олег Синєгубов повідомляє, що до кінця 2021 року буде повністю оновлено місцеву дорогу Чорнухи – Лубни.

«Виходимо на фінальну стадію ремонту автошляху Чорнухи – Лубни. Біля села Мелехи вже вкладають верхній шар асфальтобетону», – розповів Олег Синєгубов. 

За його словами, дорога Чорнухи – Лубни – перший проєкт ремонту місцевих доріг із залученням кредитних коштів із державного банку, що дозволило оновити дорогу відразу по всій протяжності.

«Після завершення ремонту  жителі щонайменше 11 населених пунктів зможуть дістатися до обласного центру, не долаючи зайві 85 кілометрів», – наголосив Олег Синєгубов.

Роботи виконують у межах програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 липня 2021, 15:06 | Чорнухи | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації