Вхід | Реєстрація

Заощаджуйте на енергоносіях разом із метало пластиковими вікнами

Заощаджуйте на енергоносіях разом із метало пластиковими вікнами

Однією з найбільш актуальним тем сьогодення являється питання енергоефективності будівлі. Постійне здорожчання енергоносіїв призвело до того, що люди почали рахувати кожну гривню, витрачену на житлово-комунальні послуги. А разом із цим цікавитися, як зекономити на ЖКП та зберегти тепло в своїх оселях. Виявилося, що найбільш вразливими місцями в будинках є вікна і двері. Адже саме через ці отвори втрачається до 40 відсотків тепла. Тому протягом останніх років українці почали масово замінювати дерев’яні вікна на металопластикові. І відразу відчули суттєву перевагу, а суми в платіжках зменшилися в рази.

То в чому перевага метало пластикових вікон і дверей і чому їх варто встановити в будинку вже зараз?

 

Надійні, привабливі, екологічні

Розібратися в перевагах сучасних вікон і дверей нам допоможуть представники компанії Winmart, що являється лідером у цій галузі. На офіційному сайті компанії за посиланням https://winmart.com.ua/ вікна, балконні блоки, вхідні двері та відливи для будинків і квартир.

Зі слів фахівців, однією з головних переваг сучасних металопластикових вікон — їх енергозберігаюча функція. Висока герметичність вікон дозволяє утримувати тепло в приміщенні. Жодні дерев’яні вікна не зрівняються з металопластиковими за теплопровідністю. Важливу роль у конструкції відіграють склопакети та кількість повітряних камер. Зараз число камер зросло до семи. 

Не менш важливим фактором є шумова ізоляція. Не важливо, що робиться за вікном, адже в приміщенні з металопластиковими вікнами від виробників WDS та Aluplast у будівлі завжди буде затишно і тихо. Міський шум і галас не тривожитиме в жодному разі, навіть якщо будинок розташований у центрі мегаполісу, де життя не припиняється навіть уночі.   

Також не варто забувати, що сучасні вікна не потребують особливого догляду. Достатньо їх помити. А про фарбування, як із дерев’яними, навіть не доведеться згадувати. Якісні комплектуючі і фурнітура дозволяють використовувати такі вікна до сорока років.

Крім того, полівінілхлоридів профіль, із якого виробляються металопластикові вікна,  можна закольорувати під колір даху, дверей, паркану. Вони мають оригінальний зовнішній вигляд та додають загальної привабливості будівлі.

Сучасні металопластикові вікна досить складно відкрити. Таким чином вони створюють додаткову безпеку в будинку чи квартирі. А ще сучасні вікна екологічні й безпечні для застосування в житлових будинках, лікарнях і школах, наголошують представники  компанії Winmart.

Отож, починайте заощаджувати вже сьогодні, встановивши металопластикові вікна в себе вдома.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 липня 2021, 12:50 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації