Вхід | Реєстрація

Майно управління статистики придбали за 5 мільйонів

Майно управління статистики придбали за 5 мільйонів

Власником двоповерхової будівлі і гаража став підприємець із Кобеляк.

У 22‑му номері тижневика від 3 червня була надрукована стаття «У Кобеляках продадуть будівлю управління статистики». У ній розповідалося, що в межах малої приватизації в Полтавській області відбуваються аукціони з продажу об’єктів нерухомості. Кожен охочий може взяти в них участь. 25 червня відбудеться аукціон із продажу нежитлової будівлі в Кобеляках, по вулиці Мільйонна (Огія), 17, де раніше розміщувалося управління статистики, казначейство та ряд інших організацій. Загальна площа будівлі складає 531,3 квадратного метра. Також до приміщення відноситься гараж 42,1 квадрата. Будівля знаходиться на балансі Головного управління статистики в Полтавській області.

Стартова ціна двоповерхової будівлі і гаража становить 35 901,80 гривні.

25 червня аукціон відбувся. Його учасниками стали дев’ять чоловік. Найвищу початкову заявку в розмірі 1 055 000 гривень запропонувала Марія Гордійко, тезка, а, можливо, й дружина керівника приватного сільськогосподарського підприємства «Агрофірма «Урожай». Учасниця перемагала два раунди, аж доки в третьому, заключному, Вячеслав Хряпа не запропонував за будівлю 5 000 000 гривень. Цей учасник і став переможцем.

Тобто, протягом відкритих торгів вартість будівлі зросла більш ніж у 139 разів.

До речі, другою аукціон завершила Валерія Дорошенко із пропозицією 4 999 999,99 гривні.

Вячеслав Хряпа у своїй декларації, поданій в березні 2018 року, вказав, що працював старшим уповноваженим ГУНП у Полтавській області, зареєстрований у Кобеляках. Декларант є засновником товариства з обмеженою відповідальністю Велес ХД, що зареєстроване в Миргороді. Основний вид діяльності значиться «роздрібна торгівля пальним». Також іншим засновником і бенефіціаром товариства вказана Валерія Дорошенко. Виходить, що двоє компаньйонів змагались за один лот.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 липня 2021, 17:17 | Кобеляки | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації