Вхід | Реєстрація

Послуги інтернет-маркетингової компанії - Ювел

Послуги інтернет-маркетингової компанії - Ювел

Основа для розкрутки сайту і його просування - це оптимізація (Seo). За рахунок релевантності забезпечується висока відвідуваність сторінки. Але далеко не всі здатні організувати оптимізацію на платформі самостійно, більшість компаній навіть не розуміють, з чого слід почати роботу. Сьогодні є можливість звернутися до компаній, які безпосередньо займаються даним питанням: грамотні фахівці знають, як працювати над проектами, враховують їх специфіку і побажання керівника.

Який вид послуги замовляти?

Компанія Ювел надає seo послуги проектам, супроводжує і підтримує їх постійно або протягом певного часу. До кожного клієнта фахівці компанії знаходять особистісний підхід, вони працюють на поліпшення розвитку майданчика, надаючи доступні ціни та покрокові інструкції. Ось уже 10 років агенство успішно працює над проектами, серед яких присутні Укрзолото, Музлайн, Злато, МебельОк і безліч інших.

ювел

Вибираючи послуги оптимізації, слід враховувати особливості продукту, що продається на торговому майданчику. Найчастіше інтернет-магазини не вдосконалюють свої сайти, система їх платформ має різні недоліки, вони недостатньо добре себе рекламують. Все це згубно позначається на процесі роботи сайтів, велика кількість магазинів закривається, так і не встигнувши проявити себе. Щоб не допустити такого результату, компанія створила перелік послуг для просування сайту. Найбільш популярні з них - це:

  1. Створення сайту - авторська розробка модуля для інтернет-магазину на Bitrix, Modx, Opencart, Laravel, розробка верстки HTML, Landing page for Wordpress, доопрацювання згідно ТЗ замовника.
  2. Просування (Seo) сайту - на платформах Yandex, Google. Дана послуга передбачає обсяг запитів, кластеризацію семантики, придбання відповідних посилань, просування сайту на постійній основі. Проводиться робота щодо спрощення роботи сайту або програми, виконується приріст трафіку, побутовій та іншій технічна оптимізація.
  3. Контекстна реклама - розміщення інформації в пошуковому ресурсі. Налаштування відеореклами на сайтах компаньйонів, на YouTubе і т.д.

Позитивний результат роботи забезпечується найбільш точним вибором необхідних дій. У рішенні будь-якої проблеми важливо дотримуватися порядку цих дій, адже кожен етап подолання труднощів важливий по-своєму. Кваліфіковані фахівці компанії приведуть до успіху проекти будь-якої складності, застосувавши комплекс необхідних операцій. До кожного клієнта застосовується індивідуальний підхід. У компанії глибоко продумується стратегія, яка допомагає зробити сайт з цікавим стилем для залучення клієнтів і тримати його в ТОПі.

Компанія Uwel, не боячись труднощів, забезпечує процвітання сайту в максимально короткі терміни, не обтяжуючи замовника подробицями Seo програми. Позиція лояльності проявляється в цілодобової підтримки постійного клієнта за допомогою зв'язку інтернет. Кожен клієнт залишиться задоволений роботою фахівців компанії.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 липня 2021, 18:18 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації