Вхід | Реєстрація

Курс долара завмер – купляти чи продавати?

Курс долара завмер – купляти чи продавати?

Експерти попереджають, що найближчий місяць заробити на гривні буде легше, ніж на валюті

Наприкінці поточного тижня гривня зміцнилася і великих коливань курсу наступного тижня чекати не варто. Про це розповіли опитані сайтом "Сьогодні" експерти.

Економіст Олександр Охріменко каже, що рано переходити з гривневих депозитів у валюту, поки на гривні можна заробити більше, ніж на доларі.

– Девальвація гривні знову змінилася ревальвацією, і бічний тренд, що намітився, дозволяє впевнено говорити про те, що гривневі депозити як і раніше ще мінімум місяць виявляться вигіднішими за доларові вкладення, – аналізує Охрименко.

Його порада: заробляти в липні і серпні на короткострокових гривневих депозитах (1 місяць), а не на курсі долара.

Член Економічного дискусійного клубу Олег Пендзин радить відкласти покупку валюти до середини серпня – у вересні курс піде вгору.

– Інвестувати в долари можна починати з середини серпня, у вересні курс піде вгору, – прогнозує експерт.

Водночас керівник відділу аналітики ГК Forex club Андрій Шевчишин говорить, що купувати долар влітку саме час, якщо вкладатися у валюту "в довгу".

– Зараз час вкладатися в валюту тим, хто робить довгострокові заощадження, рік і більше. Але при курсі нижче 27,4 грн/долар. До кінця року буде більше 28 гривень, – конкретизував Андрій Шевчишин.

Думку ще одного фінансового експерта – Еріка Наймана – про те, що буде з курсом гривні в середньостроковій перспективі і чи варто запасатися валютою, дивіться в сюжеті.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 липня 2021, 10:46 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації