Вхід | Реєстрація

Швидкі позики без відмов: де отримати гроші

Швидкі позики без відмов: де отримати гроші

В умовах війни, що стала причиною нестабільної економічної ситуації в Україні, випадки, коли негайно потрібні гроші, трапляються постійно. Саме тому дистанційне отримання невеликої позички стало вже звичним явищем. Оскільки майже всі громадяни переживають зараз нелегкі часи, шукати допомоги у друзів і родичів марно, тому МФО найчастіше є найкращим варіантом. Електронні сервіси кредитування видають гроші всім охочим. Процедура проходить онлайн, тому, щоб отримати кредит без відмов, застави чи зайвої бюрократії, навіть ходити нікуди не потрібно. Це дуже зручно, бо критична ситуація може спіткати будь-де та будь-коли, тож часу на відвідування банків може й не знайтися.

Кому надають кредит без відмови: вимоги до позичальників

МФО завжди мають лояльне ставлення до будь-якого клієнта. Позики у таких організаціях схвалюють навіть тим, хто раніше безвідповідально ставився до власних фінансових зобов’язань та має погану кредитну історію. Отримати потрібну суму можуть:

  1. всі повнолітні та дієздатні громадяни віком від 18 років;
  2. пенсіонери (іноді аж до 75 років);
  3. матусі в декреті;
  4. студенти;
  5. внутрішньо переміщені особи;
  6. тимчасово безробітні;
  7. ті, хто не має великого доходу або не здатен підтвердити його офіційно;
  8. інші позичальники.

МФО не звертає увагу на те, хто та де працює і скільки заробляє. Для них найважливіше, щоб ви повернули гроші вчасно, інше не має значення. Саме тому відсоток схвалення таких позик майже стовідсотковий. Не схвалити кредит можуть тільки, якщо ви надали про себе неправдиві відомості або маєте великі прострочення по інших позиках.

Відсоткова ставка: особливості нарахування

Цей момент є найбільшим недоліком всіх мікрофінансових компаній, але ж за відсутність відмов і лояльне ставлення доводиться платити. Якщо звичайні банки нараховують відсотки за користування кредитом щомісячно, то МФО пропонують щоденну відсоткову ставку. Це зрозуміло, бо електронні сервіси кредитування не вимагають від позичальників жодних документів, окрім паспорта та ІПН. Таким чином вони заздалегідь нівелюють ризики неповернення боргу. Для клієнтів, що звернулися за кредитом вперше, більшість компаній пропонують ставку 0% або чисто символічні 0,01%. Так вони надають змогу безкоштовно ознайомитися з перевагами онлайн-кредитування та залучають нових клієнтів. Якщо співпрацю буде продовжено, друга позика видаватиметься вже по повній ставці, що може складати 1–4% на день. Найвигідніші умови пропонує найстаріший кредитний сервіс «Манівео». Постійним клієнтам тут пропонують програму лояльності, участь в якій дає змогу поступово отримати постійну знижку до 50% від повної відсоткової ставки за користування кредитом. Щоб взяти участь у програмі та скористатися перевагами, потрібно регулярно звертатися до послуг Moneyveo та вчасно повертати отримані позики.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 квітня, 12:05 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації