Вхід | Реєстрація

Полтавщина отримає 40 мільйонів гривень освітньої субвенції

Полтавщина отримає 40 мільйонів гривень освітньої субвенції

У межах урядової програми «Спроможна школа для кращих результатів» Полтавщина отримає 40 млн грн освітньої субвенції для реалізації п’яти проєктів у чотирьох навчальних закладах області.

«За ці кошти ми виконаємо термомодернізацію й ремонт коридорів Щербанівського ліцею, ремонт покрівлі в Оржицькій ЗОШ імені Франка, замінимо покрівлю Козельщинського ліцею та утеплимо фасад і відремонтуємо всередині Котелевську гімназію №1», – розповів голова Полтавської облдержадміністрації Олег Синєгубов.
Днями Олег Синєгубов відвідував Котелевську гімназію №1 й поставив завдання облаштувати там на території спортивний майданчик зі штучним покриттям.

 

Урядова програма «Спроможна школа для кращих результатів» – це фінансова підтримка закладів освіти на ремонт будівель шкіл, завершення недобудов, закупівлю обладнання для класів й оновлення навчальних кабінетів, харчоблоків, інтер’єрів у коридорах, класах та інших приміщеннях школи. Програма допомагає зробити школи безпечним і комфортним середовищем для кожного учня та вчителя.

Цьогоріч на реалізацію програми «Спроможна школа для кращих результатів» виділено субвенцію в 1 млрд грн, кошти якої розраховано зокрема і на харчоблоки.

Нагадаємо, за ініціативи Міністерства освіти і науки та підтримки Мінцифри планується закупити 2447 ноутбуків для педагогів Полтавщини у 370 школах. Їх придбають за кошти державного й місцевих бюджетів. 


Автор: пресслужба Полтавської ОДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 липня 2021, 13:45 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації