Вхід | Реєстрація

На Кобеляччині упіймали браконьєрів з рибою більше ніж на 300 тисяч гривень

На Кобеляччині упіймали браконьєрів з рибою більше ніж на 300 тисяч гривень

Обидва факти незаконної риболовлі викрили 28 липня на Кам'янському водосховищі: один – в межах регіонального ландшафтного парку «Нижньоворсклянський», інший – в с. Самусіївка Кременчуцького району.

Так, о 7-й ранку, поблизу с. Орлик Полтавського району, працівники Кременчуцького райуправління поліції спільно з інспектором служби охорони ландшафтного парку «Нижньоворсклянський», виявили баркас з двома рибалками-порушниками, 1996 та 1974 р.н.

Слідчо-оперативна група відділення поліції № 2 (Кобеляки) вилучила 20 сіток та свіжовиловлену рибу: понад 230 особин судака, понад півтисячі пліток, решта –  плоскирка, окуні та карасі. За попередньою оцінкою, вартість незаконно добутого перевищує 315,5 тисяч гривень.

За даним фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань ч. 1 ст. 249 Кримінального кодексу України – незаконне зайняття рибним промислом.

А близько 1-ї ночі, під час профілактичного рейду поблизу с. Самусіївка, поліцейські на воді Кременчуцького райуправління виявили дюралевий човен з навісним двигуном. Слідчі вилучили 60 кілограмів незаконно виловленої риби та 4 риболовні ліскові сітки (по 140 метрів).

За обчисленнями інспекторів рибоохоронного патруля Полтавщини вартість незаконного улову становить близько 55,5 тисяч гривень. На часі поліція встановлює осіб, причетних до незаконного промислу.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 липня 2021, 08:13 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації