Вхід | Реєстрація

Наречений влаштував стрілянину на весіллі

Наречений влаштував стрілянину на весіллі

На Буковині 27-річний наречений влаштував стрілянину під час власного весілля. Перебуваючи в салоні BMW X-5, чоловік почав стріляти з автоматичного карабіна.

Інцидент стався в селі Нижні Петрівці Чернівецького району. Правоохоронці дізналися про поведінку нареченого після того, як у соцмережі потрапило відповідне відео.

На опублікованих кадрах було видно, як наречений знехтував правилами безпеки і влаштував стрілянину поблизу людських осель. На щастя, внаслідок інциденту ніхто не постраждав.

Правоохоронці вже встановили власника зброї — 33-річного приятеля нареченого. За даними поліцейських, окрім карабіна, чоловік має ще 3 одиниці нарізної зброї. Внаслідок інциденту він вже втратив дозвіл на зберігання та використання зброї.

Нареченому оголосили про підозру через незаконне поводження зі зброєю. Йому загрожує до 7 років позбавлення волі.

Правоохоронці проводять досудове розслідування.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 серпня 2021, 18:09 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації