Вхід | Реєстрація

У Затоці туристи скаржаться на фальшиві креветки з желатину

У Затоці туристи скаржаться на фальшиві креветки з желатину

У курортній Затоці на Одещині відпочивальникам продали фальшиві тигрові креветки — вони були зроблені з желатину. Одна із туристок записала відео, у якому поскаржилася на схему обману відпочиваючих на пляжі. Ролик опублікували в Telegram-каналі «Одесса как она есть».

«Історія про те, як нас розвели на морі», — розповіла на відео відпочивальниця.

Жінка показала товар, який вона купила. Туристка зізналася, що їх спокусив зовнішній вигляд — креветки були великими, красивими, з яскравими червоними смугами.

«Ну коштували, звичайно, чимало», — сказала жінка, але не уточнила, скільки саме вона заплатила за підробку.

Продавчиня, як зазначила туристка, нічого не сказала про те, з чого саме зроблений делікатес.

«Як же ми засмутилися, коли вони виявилися з желатину», — наголосила туристка.

Вона припустила, що креветки зробили, заливши желатинову масу в спеціальні формочки. Туристка також показала, що креветки — дуже щільної консистенції, навіть розламати їх було важко. Продали товар у простому целофановому пакетику, жодного маркування там не було. На якому саме пляжі стався цей інцидент, не уточнюється.

«Немає повісті, сумнішої на світі, ніж повість про креветки царські, варені, смачні, в Затоці. З желатину», — пожартували автори в Telegram-каналі.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 серпня 2021, 19:22 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації