Вхід | Реєстрація

«Улюблені вірші» серія Найкращі вірші для дітей

«Улюблені вірші» серія Найкращі вірші для дітей

Навчання — це завжди багатокомпонентний процес. Необов’язково вчити певні правила, виконувати багато вправ та завдань поспіль, відвідувати додаткові уроки з репетиторами тощо. Одна маленька книжка з простим сюжетом може мати глибоке змістове наповнення, завдяки чому формуватимуться правильні наміри у читача. «Улюблені вірші» серія Найкращі вірші для дітей охоплюють великий спектр знань та корисної інформації. Адже вірші — помічники, що пліч-о-пліч йдуть та допомагають зростати людській свідомості, сформувати власне ставлення до подій, що відбуваються на сторінках книжок, доторкнутись до прекрасного та навчитися його знаходити чи відтворювати. Особливого значення вірші набувають через те, що їх легко запам’ятовувати. Україна пишається талановитими письменниками, що вже визнані класиками художньої літератури. Багато імен українських поетів можна зустріти в перекладах іншими мовами. Але не варто забувати про дитячих сучасних майстрів слова — Сашка Дерманського, Вікторію Ніколенко, Наталю Забілу та Ганну Чубач, тексти яких пропонує видавництво Школа.

 

Казкові всесвіти на сторінках книги для дітей

Вечірня пора — особливий таємничий період доби. Для багатьох це лише момент, коли вони повернулися додому після насиченого робочого дня, вечеряють в сімейному колі, період, коли варто готуватися до сну. Але в дитячому світі — це час перетворень. Саме ввечері дитина трансформує пережиті події за день, уявляючи їх казковими, фантастичними історіями, мріючи та аналізуючи. Щоб повернути невичерпну дитячу енергію в потрібний напрямок нічного спокою, на допомогу батькам завжди приходить література, яку пропонує дитяче видавництво «Школа». Адже немає нічого кращого, аніж читання дитини разом із батьками історій перед сном. Чудові та казкові вірші Сашка Дерманського, Вікторії Ніколенко, Наталі Забіли, Ганни Чубач потішать дитину захопливими сюжетами, допитливістю героїв малят і звірят, привабливими барвистими ілюстраціями.

«Улюблені вірші» Наталі Забіли із серії «Найкращі вірші для дітей» видавництва «Школа» скомпоновані в декілька розділів:

  • Бабусині казочки;
  • Лісові загадки;
  • Про дівчинку Маринку та сестричку Ясю;
  • Весела абетка;
  • Лічилочка;
  • Пори року.

Поезії легко сприймати дошколятам, але разом із тим вони повчальні й містять виховний складник. Коли дорослі та діти починають їх читати, то годі й зупинитися, бо сюжет захоплює чи не з перших сторінок, час минає непомітно. Яскраві, з великою кількістю дрібних елементів, красномовні малюнки, створені художницею Ольгою Смірновою, допомагають малюкам поринути в пригоди разом з героями та повертають матусь і татусів в їхнє дитинство.

 

Книжки цікаві для малечі українською

Різні подарунки покращують настрій та емоційний стан дитини. Звичайні іграшки приносять швидкоплинне задоволення, тоді як книга дарує із собою емоції, почуття та враження. Українське видавництво дитячої книги «Школа» завжди допоможе знайти сучасні й цікаві книжки для малечі різного віку. Якщо потрібно вибрати поезії, це мають бути книги із серії «Найкращі вірші для дітей»:

  • «Улюблені вірші» Наталі Забіли — розповість маленькому досліднику цікаві історії про довкілля. Читання перетвориться на розмову з дорослим, який розкриває маленькі таємниці про живих істот або повсякденні речі, хоче навчити абетки або цифрам тощо.
  • «Шкодні вірші» Вікторії Ніколенко — розповідають про різні природні явища: «Холодний ранок», «Туман», «Злива», «Осінній салют». Подеколи трапляються й пустотливі історії: «Цукровий сніг», «Басейн», «Полунична краса», «Без мами ніяк» тощо, які корисно обговорити з маленьким читачем і з’ясувати позитивні та негативні нюанси поведінки персонажів. А також є багато віршиків про різні поведінки та емоційні стани. Малюнки Олени Квітки доповнюють та підсилюють повчальність історій. Разом із батьками дитина дізнається, яка ціна може бути сплачена за бешкет, вередування та непослух. Більшість шкодних історій близькі до світосприймання юних дослідників та до ситуацій, що можуть статися з будь-якою дитиною чи не щодня. Тому збірка «Шкодні вірші» напевно зацікавить малюка.
  • «Прикольні вірші» Сашка Дерманського — справжній світ фантазій. Разом з автором читачі поміркують над деякими питаннями: у восьминога все ж таки вісім рук чи ніг, скільки важать тритони?.. Завдяки різним історіям можна помандрувати світом, познайомитися із роботами, навчитися доброти від мисливців та сміливості від дракона, а наостанок почути про різні професії. Художниця Світлана Медведєва змогла відтворити атмосферу фантазійності та допомогла повністю поринути в тексти.

 

Що почитати всією родиною

Три збірки з віршами сучасних українських дитячих поетів «Прикольні вірші», «Шкодні вірші», «Улюблені вірші» від Видавничого дому «Школа» стануть у пригоді кожній дитині. Їхнє змістовне наповнення доволі відрізняється:

  1. «Улюблені вірші» наповнюють знаннями про природу та пори року, абетку та цифри;
  2. «Шкодні вірші» розкриють емоційну палітру, щоб дитина подивилася на себе з іншого боку та навчилась аналізувати власну поведінку.
  3. «Прикольні вірші» занурюють у справжній світ фантазій та мрій.

Уся корисна інформація про серію книжок «Найкращі вірші для дітей»: ціни, відгуки, описи тощо доступні за посиланням https://schoolbook.com.ua/ на офіційному сайті Видавничого дому «Школа». Книги розраховані на аудиторію 3+, але діти набагато раніше можуть сприймати і запам’ятовувати інформацію, тексти зацікавлять і молодших школярів. А спільні вечірні читання стануть корисною звичкою та гарною традицією кожної родини, книжкові полички яких поповняться цими виданнями.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації