Вхід | Реєстрація

У Полтаві відбувся «Вечір вуличних музикантів»

У Полтаві відбувся «Вечір вуличних музикантів»

14 серпня на Театральній площі в Полтаві вперше відбувся «Вечір вуличних музикантів». Організатором цього дійства став Обласний молодіжний центр за підтримки Управління молоді та спорту Полтавської ОДА.

Позаду місяць підготовки і понад 10 виконавців на сцені. Хтось – з досвідом, хтось – із недавно створеним колективом, а дехто, навіть, – вперше.

На заході виступили сольні артисти та музичні гурти.

Містяни охоче аплодували виконавцям і не покидали артистів до завершення вечора. Створити затишну атмосферу свята допомагали різні жанри у виконанні вуличних музикантів, яскраві гірлянди та скульптури з живих фігур, що тематично були підготовлені до свята.

Головною метою для організаторів – це підтримка та створення простору для молодих музикантів, і однозначно , подарувати містянам музичний культурний вечір.

На святі було більше тисячі людей.


Автор: Управління молоді та спорту Полтавської ОДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 серпня 2021, 10:43 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації