Вхід | Реєстрація

Первинну медицину в Біликах очолила Ольга Луцько

Первинну медицину в Біликах очолила Ольга Луцько

Із нею селищна рада уклала 5‑річний контракт.

22 липня відбулося третє засідання конкурсної комісії із обрання директора Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Білицької селищної ради». На засіданні були присутні п’ятеро членів комісії. Головуючий Ігор Федь розповів, що на конкурс документи подав один кандидат — виконуюча обов’язків головного лікаря Центру Ольга Луцько. Її документація повністю відповідає вимогам організатора. Тож кандидата запросили виступити перед членами комісії, виклавши свою біографію й бачення розвитку первинної медицини в Білицькій громаді.

Ольга Луцько повідомила, що завершила педіатричний факультет Харківського медичного інституту. Із 1990‑го до 2019 року була дитячим ревматологом у Білицькому ревматологічному санаторії «Ліщинівка». Після реорганізації закладу, працювала в ортопедичному санаторії для дітей із порушенням опорно-рухового апарату. Має вищу кваліфікаційну категорію з дитячої ревматології, пройшла спеціалізацію з функціональної діагностики.

Заслухавши виступ кандидата та задавши їй ряд запитань, комісія погодила кандидатуру Ольги Луцько. Також Ігор Федь додав, що вона безпосередньо працювала над отриманням Центром ПМСД ліцензії в Міністерстві охорони здоров’я.

13 серпня відбулося засідання загальної комісії Білицької селищної ради. На зібранні очільник громади Микола Скрильник повідомив присутнім, що відповідно до порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного закладу охорони здоров’я та постанов Кабміну, із 16 серпня керівником комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Білицької селищної ради» призначена переможець конкурсу Ольга Валентинівна Луцько. Із нею укладений відповідний контракт строком на 5 років.

Микола Скрильник привітав головного лікаря із призначенням на посаду та висловив сподівання, що місцева медицина під її керівництвом на достатньому рівні надаватиме всі медичні послуги. А також вручив квіти з нагоди її дня народження, яке Ольга Луцько відзначила напередодні.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 серпня 2021, 13:57 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
1. Zorn / 19 серпня 2021, 16:25
А хто став директором Кобеляцького аграрного ліцею?
2. alist / 21 серпня 2021, 19:21
1.Zorn
«А хто став директором Кобеляцького аграрного ліцею? »

Ще в минулому році говорили, що на цю посаду накинула оком "найкращий педагог, з великим педагогічним опитом" Таміла Шевченко. Але колектив не зрозумів свого щастя і активно запротестував, чим зірвав швидку і пафосну інавгурацію. Але кажуть, що оголошено - або буде пані Шевченко, або ліцей згорнуть бульдозером і посиплять місце сіллю.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації