Вхід | Реєстрація

Полтавський краєзнавчий музей презентував нову експозицію

Полтавський краєзнавчий музей презентував нову експозицію

У день 30-ї річниці Незалежності України Полтавський краєзнавчий музей ім. Василя Кричевського  презентував нову експозицію «30 років незалежності: Полтавщина».

Центральна тема експозиції -  висвітлення суспільно-політичного життя краю у період незалежності.

Через  нові технічні та художні рішення експозицією зображено участь полтавців у Помаранчевій революції 2004 року, Революції Гідності 2013–2014 років. Унікальними експонатами представлено розвиток культурно-освітнього життя Полтавщини, спортивні досягнення полтавців. Окремо зображено й участь жителів області в антитерористичній операції на Сході України.

«День незалежності – нагода згадати всіх тих, хто боровся за неї, тих, завдяки кому вона стала можливою. Нині щохвилини наші воїни продовжують цю боротьбу на сході України», - зазначив голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов, відвідавши експозицію.


Автор: пресслужба Полтавської ОДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 серпня 2021, 15:36 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації