Вхід | Реєстрація

Біля Пирятина у ДТП постраждала жінка

Біля Пирятина у ДТП постраждала жінка

26 серпня, близько 21:00, на 171 кілометрі автодороги «Київ-Харків-Довжанський, поблизу села Карпилівка Лубенського району сталася ДТП.

За попередньою інформацією, відбулося зіткнення автомобіля «Lexus», під керуванням водія, 1974 року народження із автомобілем «Lincoln», за кермом якого перебував, водій 1964 року народження.

У результаті ДТП пасажирка автомобіля «Lincoln», 1965 року народження, отримала тілесні ушкодження та була доставлені до Пирятинської місцевої лікарні.

За фактами дорожньо-транспортних пригод відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 286 (Порушень правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості  тілесне ушкодження).

Наразі поліція встановлює причини та обставини ДТП.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 серпня 2021, 12:22 | Пирятин | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації