Вхід | Реєстрація

У Кобеляцькому ліцеї №2 зміниться керівник

У Кобеляцькому ліцеї №2 зміниться керівник

У попередньому номері тижневика від 26 серпня була надрукована стаття «У Кобеляках заплановані кадрові «чистки». У ній розповідалося, що трьох керівників міських освітніх закладів очільник Кобеляцької громади Олександр Копелець «попросив» звільнитися за власним бажанням.

Депутати міської ради, які повідомили відповідну інформацію, назвали три прізвища — завідуюча дитсадком «Золотий півник» Любов Старостіна і директори обох міських шкіл — Світлана Ніколенко та Яків Постольник.

На момент виходу статті Любов Старостіна дійсно написала заяву. Директори міських шкіл у телефонній розмові з кореспондентами «ЕХО» заявили, що не збираються йти з посади.

1 вересня стало відомо, що Світлана Ніколенко перейшла працювати учителем початкових класів.

Обов’язки директора школи виконує Ліна Вікторівна Пелюхня.

Станом на 7 вересня на сайті Кобеляцької міської ради немає оголошення про конкурс на посаду директора ліцею № 2.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 вересня 2021, 15:45 | Кобеляки | Культура та освіта


1. nazar / 1 вересня 2021, 17:10
Для де...ла немає нічого святого. Він тепер буде ставити своїх, йому «угодних» шісток. Хоче мати контроль над всим і всіма. Впевнений, що скоро на арені з’явиться Юля Телятник, яка вірою і правдою служила йому. Думаю, як мінімум вона буде завідувачкою дитячим садочком.
2. Krapka / 1 вересня 2021, 17:24
1.nazar
«Впевнений, що скоро на арені з’явиться Юля Телятник, яка вірою і правдою служила йому. »

Треба не мати ні краплі совісті, погоджуючись на будь-яку із запропонованих копельцем посад, йдучи «по трупах»… рано чи пізно кожен отримає по заслугах
3. jast do it / 1 вересня 2021, 18:14
Який жах ! Як можна було таких керівників прибать ? Безмозгла скотина, а не керівник громади !
4. jast do it / 1 вересня 2021, 18:22
Всі Кобеляки в шоці ! Прибирає явно розумних і толкових, а ставить і залишає тупих шестак ! Сьогодні до Світлани Володимирівни підходили і практично кланялись в ноги десятки батьків і учнів зі словами :Ви були і залишитесь нашим директором ! Ганьба копельцю !
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації