Вхід | Реєстрація

Туристсько-краєзнавчий квест провели у Кобеляках

Туристсько-краєзнавчий квест провели у Кобеляках

Кожен новий навчальний рік вихованці Кобеляцької станції юних туристів розпочинають із знайомства, так званого «Дня відкритих дверей». Цьогоріч цей захід проведено у форматі туристсько-краєзнавчого квесту. 4 вересня у міському парку імені Богдана Хмельницького на учасників квесту чекав цікавий маршрут, який проходив через станції: «Історія моєї держави», «Карпатська траса», «Видатні українці», «Кобеляки на карті України», «Смуга перешкод», «Велоекстрім», «Українська природа». Ці станції представляли  гуртки пішохідного та велосипедного туризму, історичного та екологічного краєзнавства, юних туристів-краєзнавців. Завданням  для учасників був рух до певних цілей, подолання при цьому  різноманітних перешкод та виконання  завдань на станціях. Всього на старт вийшли 44 учні, які повинні були вправно подолати дистанцію  та виконати  завдання квесту. Переможці визначалися за кращим часом подолання  маршруту  та набраними під час руху бонусами і штрафами.

За результатами змагань визначено  призерів. Дівчата старшої вікової групи: І місце- Тарасенко Вікторія (обласний ліцей), ІІ місце- Захарченко Марина (обласний ліцей), ІІІ місце- Дорофеєва Олена (ліцей №1). Хлопці старшої вікової групи: І місце - Кравченко Артем (ліцей №1), ІІ місце - Пащенко Андрій (обласний ліцей), ІІІ місце - Семенюк Михайло (аграрний ліцей). Дівчата середньої вікової групи: І місце - Жукова Іванна (ліцей №1), ІІ місце - Мінаєва Ніколь (обласний ліцей), ІІІ місце - Ярмоленко Вікторія (ліцей №1). Хлопці середньої вікової групи: І місце- Лаврик Євген (ліцей №2), ІІ місце- Скляр Валерій (ліцей №1), ІІІ місце - Дрофа Михайло (ліцей №2).  Цим учням вручено грамоти та медалі.

Після змагань у парку, вже на річці Ворсклі відбулося представлення гуртка водного туризму, де бажаючі учасники квесту мали можливість покататися на байдарках.

Учнів, у яких є прагнення займатися туризмом,  запрошуємо взяти участь у наступних наших масових заходах та на заняття у гуртки станції юних туристів.


Автор: Микола Шабалтій, директор станції юних туристів


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 вересня 2021, 10:10 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації