Вхід | Реєстрація

Триває нанесення розмітки на перетині автошляхів М-22 Полтава – Олександрія та Н-31 Дніпро – Решетилівка

Триває нанесення розмітки на перетині автошляхів М-22 Полтава – Олександрія та Н-31 Дніпро – Решетилівка

Триває нанесення горизонтальної розмітку на з'їздах дворівневої транспортної розв'язки на перетині автошляхів М-22 Полтава – Олександрія та Н-31 Дніпро – Решетилівка.

Даний вид розмітки показує дозволені на перехресті напрямки руху по смугах. Застосовується самостійно або в поєднанні зі знаками 5.16, 5.18. Ці позначення дозволять водіям транспортних засобів отримати інформацію про обов'язкові напрямки руху. За своїм призначенням розмітка прирівняна до вказівних дорожніх знаків і діє тільки на тій смузі, на якій нанесена.

Розв'язка має вісім з'їздів та основний проїзд. Збудована у формі листка конюшини. Знаходиться на перетині автошляхів, які сполучають Полтаву, Кременчук, Дніпро, Київ.

Роботи ведуться в межах програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».


Автор: Пресслужба Служби автомобільних доріг у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 вересня 2021, 13:38 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації