Вхід | Реєстрація

Полтавський автоагрегатний завод вироблятиме нові види продукції

Полтавський автоагрегатний завод (ПААЗ) в 2010 році має намір почати виробництво модифікацій чотирьохконтурного захисного клапана, двомагістрального клапана, осушувача повітря й повітророзподільника. Як сказано в повідомленні заводу, завдяки цим виробам ПААЗ має намір збільшити свою ринкову частку на 1-1,5% та одержати додаткове зростання реалізації продукції до 2,5 млн. гривень.
На цей момент ПААЗ проводить конструкторсько-технологічні роботи щодо цих виробів. Крім того, автоагрегатний завод має намір модернізувати конструкцію модифікації магістрального фільтра, пневматичного циліндра, повітророзподільника, двопровідного клапана із клапаном обриву й електропневмоклапана. Також підприємство зазначає, що на стадії розробки конструкторської документації перебувають пневмогідравлічний підсилювач вимикання зчеплення, головний циліндр вимикання зчеплення, пневморозподілювач централізованої системи накачування шин і гальмові камери.
Полтавський автоагрегатний завод - один з найбільших виробників пневматичних гальмових апаратур для автотранспортних засобів, зараз завод є одним з основних постачальників цих виробів для Кременчуцького, Мінського, Камського, Могилевського, Уральського автомобільних заводів; Львівського, Павловського, Курганського, Лікінського автобусних заводів; виробників тролейбусів, спеціальної автотехніки, а також для всіх виробників причепів і напівпричепів, що випускають у СНД.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 березня 2010, 10:14 | Полтава | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації