Вхід | Реєстрація

У Полтаві на уроці фізкультури стало зле 10-річний дівчинці – вона померла

У Полтаві на уроці фізкультури стало зле 10-річний дівчинці – вона померла

15 вересня у Полтавському ліцеї №33 (що на вул. Героїв Сталінграда, 20) приблизно о 16:00 на уроці фізкультури стало зле 10-річній учениці.

Медики повідомили, що коли приїхали на виклик, то дівчинка була ще жива, хоча й без свідомості. Вони приступили до реанімації (дівчинка перебувала у стані клінічної смерті) і повезли дитину до 1-ї міськлікарні, яка була найближчою до ліцею. Однак після 30 хвилин дівчинка померла.

Про це пише ІВ «Полтавщина».

Начальник управління освіти Оксана Трибрат повідомила, що до офіційного з’ясування причин смерті вона не може детально розповісти про цей випадок. Відомо тільки, що дівчинка втратила свідомість на уроці фізкультури. Її госпіталізували медики. Поки вона не може сказати, чи були у школярки протипоказання до занять фізкультурою і чим саме дитина займалася на уроці.

В управлінні ГУНП у Полтавській області повідомили, що за даним фактом слідчий поліції, під процесуальним керівництвом Полтавської окружної прокуратури, вніс відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження тривають слідчі дії. Обставини та причина смерті дитини встановлюються.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 вересня 2021, 11:30 | Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації