Вхід | Реєстрація

Мордобій у Малій Перещепині

Мордобій у Малій Перещепині

На початку вересня в цьому населеному пункті сталася резонансна, як для такого маленького села, подія — єгері приватного мисливського господарства побили лісника.

Невгамовний Павло Гунжель, який одним із перших розповсюдив інформацію про малоперещепинський мордобій, пише, що до інциденту причетні єгері мисливського господарства «Фенікс». Павло Олександрович «прив’язує» до події тамтешнього аграрія Олександра Подоляку, який опікується згаданим мисливським господарством. А в телефонній розмові розповідає справжні «жахи» про те, що єгері нібито вже й на грибників нападають, а в лісі ночами невідомі особи із гранатометами полюють на зайців.

Знаючи здатність Павла Олександровича згущувати фарби, ми звернулися за роз’ясненням до керівника Новосанжарського лісгоспу Василя Красюка, чий підлеглий власне і є постраждалим.

Василь Федорович підтвердив, що факт нанесення тілесних ушкоджень одному з лісників дійсно мав місце.

Він розповів:

— Я тоді в тому місці не був і на власні очі подію не бачив. Тому можу лише повторити те, що розповів мені підлеглий. Нібито, він виїхав на кінній підводі за травою. За 150 метрів від нього зупинився автомобіль. Із нього вийшли єгері «Феніксу». Скажемо так, між учасниками інциденту вже й до того були не зовсім приязні стосунки. Єгері приватного господарства спочатку почали викидати із воза речі потерпілого. А потім вдарили його. Чоловік викликав поліцію. Потім зняв побої. Поліцейські справу розслідують. Знаю, що полтавські громадські активісти збираються із Русланом, так звуть нашого лісника, їхати до голови Полтавської РДА. Поліцейські, у свою чергу, обіцяють, що розслідування буде об’єктивним, незважаючи на прізвища і посади можливих причетних осіб. Оце і все на сьогодні. Що призвело до бійки, оцінювати не буду, адже, повторюся, там не був. Але констатую, що люди із «Фенікса» ведуть себе в наших угіддях, які вони лише орендують, не надто ввічливо. Це я м’яко сказав.

Павло Гунжель, який уже побував у Малій Перещепині, стверджує, що селяни планують створити щось на зразок загону самооборони, щоб уберегти себе і близьких від агресивних єгерів та мисливців.

Звичайно, заради об’єктивності, потрібно дізнатися точку зору на ситуацію і протилежної сторони конфлікту. Будемо пробувати це зробити.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 вересня 2021, 12:37 | Кобеляки | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації