Вхід | Реєстрація

Полтавщина потрапить у «жовту» зону

Полтавщина потрапить у «жовту» зону

В Україні оновили поділ на зони карантину.

Із 23 вересня Полтавщина, як і вся Україна, переходить до жовтої зони. Такий крок має стати дієвим запобіжником від повного локдауну.

Про це пише голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов.

Мотивується такий крок тим, що саме восени, коли розпочинається освітній процес, велика кількість людей одночасно потрапляє в закриті приміщення. Тому, щоб стримати ймовірні сплески захворюваності на ковід, і запроваджується карантин.

Вакцинованим обіцяють надатипривілеї. Якщо ви щепилися від коронавірусу так само, як і 80% персоналу в дитячих садочках, школах, коледжах, інститутах чи університетах, то для них нічого не змінюється. Якщо 80% працівників кафе, ресторанів, спортзалів, кінотеатрів і 100% їхніх відвідувачів вакцинувалися, то для вас нічого не змінюється.

Згідно з інформацією Міністерства охорони здоров’я, за останній тиждень кількість підтверджених нових випадків захворювання на COVID-19 зросла на 68%, а госпіталізацій — на 51%.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 вересня 2021, 13:02 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації