Вхід | Реєстрація

Вигідні акції та пропозиції на піцу в Чернігові

Вигідні акції та пропозиції на піцу в Чернігові

Найкраща піца з доставкою Чернігів – якою ви її уявляєте? Більшість людей цікавить співвідношення ціни та смаку. Саме на цьому засновані враження. Бо якщо досить смачна піца буде коштувати дорого, вона не зможе стати фаворитом. Але й дешевший варіант має відповідати смаковим вподобанням людей, щоб вони отримували насолоду від споживання. Отримати найкраще за найнижчими розцінками допомагають акції та знижки.

 

Типові акції від піцерій

Більшість піцерій сьогодні пропонують акційні пропозиції, які допомагають гостям трохи заощадити кошти. Саме такі акції привертають увагу людей, роблять заклад цікавим для відвідування або замовлення у ньому їжі з доставкою. Найкращі пропозиції майже не відрізняються одна від одної, тому клієнти у більшості ресторанів можуть отримати такі знижки:

  1. Піца дня чи тижня – один рецепт часто пропонують з суттєвою знижкою. Ця акція може тривати один день, тиждень або цілий місяць та постійно оновлюватися. Чудовий метод отримувати нові смаки за зниженими цінами.
  2. Знижка на комплексний обід або кілька страв – принцип знижки при купівлі оптом допомагає непогано заощадити. Такі страви цікавлять більшість гостей, тому що вони дають змогу ситно поїсти з мінімальними витратами.
  3. Знижки на декілька піц у замовленні – такий спосіб заощадити також подобається клієнтам, тому що часто замовлення роблять для великої компанії.

 

Акції для постійних клієнтів

Рестораны намагаються не просто привернути увагу клієнтів на меню, але за рахунок додаткових бонусів вони роблять усе, щоб гості надовго залишаються з ними. Тому окрім тимчасових знижок досить популярні різноманітні варіанти заохочень для постійних гостей:

  1. Бонусні рахунки – постійне накопичення бонусів дозволяє потім робити замовлення з додатковими знижками, що спонукає гостей знову повертатися до ресторану. Не хочеться втрачати можливість отримати ще нижчу ціну.
  2. Знижки на день народження – більшість закладів пропонують додатково знизити ціну на день народження гостей. Це чудова нагода продумати святковий стіл або просто замовити щось, щоб провести вечір в компанії найближчих друзів.
  3. Monopizza не стоїть осторонь від цього. Ресторан досить часто пропонує клієнтам цікавинки, які допомагають отримувати піцу за найнижчими цінами. Більшість сучасних акційних пропозицій успішно використовують у цьому ресторані.

Серед найбільш відомих пропозицій – піца тижня та знижки на замовлення окремих видів з меню. Також тут завжди є можливість отримати їжу зі знижками у розмірі 20% на день народження.

До усіх цих бонусів можна додати безкоштовну доставку. Її клієнти отримують за умови замовлення страв на 150 грн, але на цю суму легко обрати їжі, особливо якщо планується перекус хоча б на двох людей. А при замовленні страв на велику компанію, про безкоштовну доставку можна навіть не задумуватися. Навіть мінімальне замовлення вже дозволить її отримати.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 вересня 2021, 13:51 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації