Вхід | Реєстрація

Спортмайданчик біля ліцею перебудують

Спортмайданчик біля ліцею перебудують

У першу чергу на спортивній споруді влаштують синтетичне покриття.

У 22‑му номері тижневика від 3 червня була надрукована стаття «Новосанжарський ліцей включать до програми «Великого будівництва». У ній розповідалося, що в селищі із робочим візитом перебували голова Полтавської облдержадміністрації Олег Синєгубов і народний депутат Костянтин Касай. Голова ОДА й нардеп відвідали Новосанжарський ліцей, що являється опорним навчальним закладом. Зі слів Олега Синєгубова, у навчальному закладі мають провести ремонт із термомодернізацією. У рамках реконструкції відремонтують спортивний зал, на базі ліцею створять великий стадіон із футбольним полем, волейбольним майданчиком, трибунами й супутніми приміщеннями.

За інформацією Синєгубова, наступного року ліцей мають включити у президентську програму «Велике будівництво». Проект із реконструкції за власні кошти розроблятиме Новосанжарська селищна рада.

13 вересня Новосанжарський ліцей оголосив тендер із реконструкції основи для мультифункціонального майданчика, що знаходитиметься на території навчального закладу. Очікувана вартість робіт — 430 000 гривень. Аукціон із визначення підрядника запланований на 23 вересня. Джерелом фінансування вказаний місцевий бюджет.

У документації вказано, що до обов’язків підрядника входитиме прокладання плівки типу паробар'єр на площі 576 квадратних метрів. Покриття з гумової плитки займатиме площу 265 квадратів.

Згідно додатку до документації, нове будівництво спортивного майданчика із синтетичного покриття заплановане на вересень-грудень цього року.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 вересня 2021, 10:24 | Нові Cанжари | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації