Вхід | Реєстрація

Камера відеоспостереження – це лише частина системи безпеки

Камера відеоспостереження – це лише частина системи безпеки

Зараз в Україні, важко, навіть неможливо, назвати яку-небудь об’єднану громаду, тим більше, місто, де б влада не переймалася проблемою безпеки. Дійсно, криміногенна ситуація в державі ще надто далека від ідеальної, такої, скажімо, як в Данії чи Норвегії. А українська поліція в силу різних причин, самостійно не може впоратися із різного виду та роду кримінальними елементами. Тому доводиться, засукувати рукава, а точніше, мобілізовувати усі наявні фінансові та організаційні ресурси і дбати про безпеку громадян.

У зв’язку із цим стає зрозумілим прагнення громад та органів влади, що в них працюють, організувати систему відеоспостереження. Але купити камеру відеоспостереження чи з десяток і навіть сотень подібних пристроїв ще не означає створити ту саму, омріяну систему «Безпечне місто» чи щось на кшталт цього.

Передусім необхідно мати високошвидкісний інтернет-зв'язок. Адже зараз в Україні достатньо прикладів того, що за громадські кошти закупили десятки дійсно якісних відеокамер, але через відсутність Інтернету, не мають змоги їх використовувати.

 

Не спить, не гуляє, об’єкт охороняє

Дати відповідь на риторичне запитання винесене у підзаголовок, досить просто. Мова йде про систему відеоспостереження чи сигналізації. Якщо у вашій місцевості таки є надійний інтернет-зв'язок, то проблема забезпечення цілодобової охорони житлового будинку, квартири чи комерційного об’єкту, вирішується досить просто. Необхідність наймати якихось сторожів, зникає так же автоматично, як працюють сучасні системи безпеки.

Тим більше, що на ринку із кожним роком з’являється все більше високотехнологічного і, водночас, простого у налаштуванні та обслуговуванні, обладнання.

Інтернет-магазини на зразок перевіреного часом і людьми Control.ua пропонують дуже широкий асортимент продукції, що допомагає почуватися у безпеці.

Серед того, що можна придбати за помірні гроші

комплекти охоронної сигналізації;

  • системи відео спостереження;
  • домофони;
  • системи контролю доступу;
  • різноманітна фурнітура та комплектуючі;
  • відео реєстратори на автомобілі.

 

Монтаж, як додатковий бонус

Як вже було сказано вище сучасні охоронні системи, попри свою технологічність є досить простими у налаштуванні. Тому у більшості випадків покупці в спромозі самостійно їх встановити.

Але в разі виникнення проблем чи в необхідності якихось спеціальних налаштувань, завжди можна звернутися за допомогою до продавця. В Control.ua не просто продадуть дійсно якісну продукцію, а й проконсультують. В разі необхідності бригада фахівців виїде на місце і встановить та налаштує ту чи іншу систему. Знову ж, за помірні гроші.


Автор: Степан Луговий
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 вересня 2021, 14:28 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації