Вхід | Реєстрація

Коли бізнес розбудовується за вдалою стратегією

Коли бізнес розбудовується за вдалою стратегією

Людям, народженим у 60-70-і роки минулого століття, довелося пережити відразу кілька епох. Вони пам’ятають радянський принцип ведення торгівлі, з плановим виробництвом і постачанням товарів, пусті полиці магазинів, суворі 90-ті з вуличними продавцями. Більшість стартапів тих часів полягали в тому, що товар купували в одному місці і перепродували в іншому з «накруткою». Так формувався принцип бізнесу. Стратегія — відсутність продукції і послуг у конкретному населеному пункті, що тягло за собою попит на них.

Сучасний споживач значно відрізняється від своїх попередників, котрі встигли скуштувати «найсмачніше у світі» морозиво та подивитися чорно-білий телевізор. Він забезпечений усім необхідним і має шалений вибір. Тому підприємцю, котрий відкриває бізнес або планує розширити вже існуючий, потрібно мати дієву стратегію розвитку. Тим більше, що епоха глобального поширення Інтернету вимагає чітких дій саме у світі цифрового стратегічного маркетинга.

Саме для цього міжнародною освітньою компанією комплексної підготовки і розвитку фахівців IT-індустрії ITEA створений навчальний курс Digital-стратегія. Бажаючі пройти навчання, можуть ознайомити з умовами за посиланням https://itea.ua/courses-itea/digital-marketing/digital-strategy/, де на сторінці компанії прописані всі умови оволодіння курсом digital-стратегії.

 

У чому суть навчального курсу від ITEA

  1. Оволодіння успішними навичками роботи з цифровими каналами комунікації.
  2. Результативне створення і просування бренду.
  3. Визначення потенційних споживачів.
  4. Здобуття базових знань із основ ведення маркетингу.
  5. Уміння проводити системний аналіз ринку та цільової аудиторії.
  6. Знаходити правильні шляхи просування товарів і послуг, не витрачаючи кошти на безглузді рекламні акції.

 

Фахівці ITEA допоможуть

Усе, що потрібно для освоєння курсу від ITEA, — наявність ноутбука для роботи в аудиторії під час навчання і символічної суми для оплати. Розробники digital-стратегії, ідучи на поступки своїм клієнтам, пропонують вивчення зі знижкою. До того ж вигідні пропозиції діють як при одноразовій оплаті курсу, так і при виплаті частинами.

Навчайся, не відриваючись від основного роду свого заняття. Ходи на пари в університеті, працюй менеджером в офісі, виховуй малюка в декретній відпустці  і лише 2-3 дні в тиждень приділяй навчанню digital-стратегії в ITEA.

Побудувати вдалий бізнес допоможе правильно сформована стратегія. Фахівці ITEA тобі в цьому допоможуть.


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 вересня 2021, 08:36 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації