Вхід | Реєстрація

Судитимуть колишнього поліцейського, який викрав банківську карту померлої бабусі і зняв з неї гроші

Судитимуть колишнього поліцейського, який викрав банківську карту померлої бабусі і зняв з неї гроші

Полтавською обласною прокуратурою до Лубенського міськрайонного суду для розгляду по суті направлено обвинувальний акт стосовно колишнього поліцейського Управління патрульної поліції в Полтавській області за викрадення банківської картки з корисливих мотивів та крадіжку, вчинену повторно (ч. 1 ст. 357, ч. ч. 1, 2  ст. 185 КК України).

За даними слідства, у березні поточного року правоохоронець під час виконання службових обов’язків прибув на виклик мешканців однієї з квартир будинку, розташованого на пров. Заячому у Полтаві, де за допомогою фізичної сили відчинив двері сусідньої квартири, з якої текла вода і затоплювала заявників. Виявивши у ванній кімнаті тіло 82-річної господарки оселі, поліцейський викликав слідчо-оперативну групу, до приїзду якої, скориставшись, що за його діями ніхто не спостерігає, заволодів папірцем із пін-кодом, що лежав на тумбі у кімнаті, та банківською карткою, діставши її з паспорта покійної. У подальшому упродовж місяця він зняв із банківської картки понад 5 тис. грн, якими розпорядився на власний розсуд.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося Територіальним управлінням Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Полтаві.


Автор: Пресслужба Полтавської обласної прокуратури


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 вересня 2021, 10:47 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації