Вхід | Реєстрація

У Гадяцькій школі шукають бомбу

У Гадяцькій школі шукають бомбу

До відділення поліції №1 (м.Гадяч) Миргородського райвідділу поліції, 27 вересня, близько 13-ї, надійшла інформація від директора навчального закладу про те, що на його мобільний телефон надійшло анонімне повідомлення щодо «замінування» приміщення Гадяцької школи №4.

На місце події негайно скерували працівників слідчо-оперативної групи місцевої поліції, фахівців вибухотехнічної служби, кінологів поліції Полтавщини, районного підрозділу ДСНС та швидку медичну допомогу.

Силами педагогічного складу школи та працівників поліції всі учні, працівники та відвідувачі навчального закладу евакуйовані на безпечну відстань. На часі вибухотехніки та кінологи обстежують приміщення та прилеглу до нього територію.

Поліцейські вживають заходів щодо встановлення особи, яка повідомила про «замінування».


Автор: За інформацією Миргородського райвідділу поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 вересня 2021, 14:50 | Гадяч | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації