Вхід | Реєстрація

На Карлівщині чоловік насмерть травмувався бензопилою

На Карлівщині чоловік насмерть травмувався бензопилою

До відділу №3 (Карлівка) Полтавського районного управління поліції 26-го вересня, близько 10:30, надійшло повідомлення від лікарів, що в лісосмузі, в межах села Мар’янівка, Мартинівської територіальної громади, під час спилювання дерева травмувався місцевий чоловік.

Слідчо-оперативною групою поліції встановлено, що від отриманих тілесних ушкоджень чоловік, 1984 року народження, помер на місці трагедії. На часі обставини події з’ясовуються.

Для ґрунтовного вивчення причин та умов інциденту, слідчим, під процесуальним керівництвом прокуратури, відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за  частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 вересня 2021, 14:58 | Карлівка | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації