Вхід | Реєстрація

Українці відзначатимуть нове професійне свято

Українці відзначатимуть нове професійне свято

Уряд схвалив проект Указу Президента про встановлення в Україні професійного свята — Дня працівників фінансової сфери, яке щорічно відзначатимуть 24 липня.

Про це повідомляють у Мінфіні.

Саме в цей день Православна церква відзначає пам’ять святої рівноапостольної Ольги.

Серед українських православних святих княгиня особливо шанована, як перша жінка — володарка держави, яка першою упорядкувала збирання данини (обов’язковий податок натурою або грішми на користь правителя, держави, церкви (десятина) або іншого суспільного об’єднання).

Встановлення професійного свята для працівників фінансової системи сприятиме вшануванню самовідданої праці, значного внеску в розвиток фінансової сфери та підвищенню престижності праці фінансиста.


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 жовтня 2021, 17:30 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації