Вхід | Реєстрація

У області розпочата виплата разової допомоги

У області розпочата виплата разової допомоги

У Полтавській області органи соціального захисту населення проводять виплату разової адресної допомоги членам сімей загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції, операції об’єднаних сил.

У рамках соціальної Програми до Дня захисника України (14 жовтня) розпочата виплата разової адресної допомоги 388 членам сімей загиблих (померлих) учасників АТО/ООС на загальну суму 1 164 000 гривень за рахунок коштів обласного бюджету.

Розмір допомоги на кожну особу складає 3 тисячі гривень.

Виплата коштів здійснюється через виплатні об’єкти АТ «Укрпошта» за місцем проживання або шляхом перерахування коштів на особовий рахунок, відкритий в установі уповноваженого банку.

Звертатися до органів соціального захисту та надавати будь-які документи не потрібно. Уся необхідна робота з нарахування та виплати одноразової допомоги проведена на рівні Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації та Центру по нарахуванню та здійсненню соціальних виплат у Полтавській області.

Одночасно зазначаємо, що згідно обласної Комплексної соціальної програми сім’ям загиблих (померлих) учасників АТО/ООС також надається:

  • щомісячна виплата допомоги сім’ям з дітьми загиблих учасників АТО/ООС на кожну дитину віком до 18 років (за умови навчання за денною формою — до 23 років) у розмірі прожиткового мінімуму в розрахунку на одну особу (з 1 липня — 2 294 гривні);
  • санаторно-курортне лікування;
  • компенсаційні виплати за проїзд автомобільним транспортом на міжміських та міжобласних маршрутах загального користування за рахунок коштів обласного бюджету.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 жовтня 2021, 18:17 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації