Вхід | Реєстрація

У Карлівці під час сварки один чоловік підстрелив іншого з рушниці

У Карлівці під час сварки один чоловік підстрелив іншого з рушниці

6 жовтня, близько 13-ї, до відділу поліції №3 (Карлівка) Полтавського райуправління надійшло повідомлення від медичних працівників про госпіталізацію до Карлівської міської лікарні пораненого чоловіка.

Під час проведення першочергових слідчих дій поліція встановила, що тілесні ушкодження постраждалий, 1985 року народження, отримав під час конфлікту зі своїм родичем, 1961 року народження, у дворі одного з приватних домогосподарств.

На часі правоохоронці вилучили гладкоствольну мисливську рушницю. Слідчим, за процесуальним керівництвом прокуратури, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Поліція встановлює причини конфлікту та обставини події.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 жовтня 2021, 10:11 | Карлівка | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації